De weg van het Licht

Herinner je wie je werkelijk bent

                                       
                                      WAT DOE IK


Ik ben Marit Karssens, energetisch therapeut, docent en kindercoach via de methode Healing Arts.

In een persoonlijke sessies gaan we samen op zoek te gaan naar wat jou nog tegenhoudt om helemaal jezelf te zijn: vrij, zonder angsten, tevreden, gelukkig en lekker in je vel. Zonder overdrijven, er gebeuren echt wonderen, je gaat naar huis vol energie, verwondering, en boordevol zelfvertrouwen!


Ik gebruik daarvoor de  de Healing Arts Methode en ik werk daarnaast met Universele-energie (de reconnective healingmethode). 

Ik ontmoet je graag op mijn praktijk in Best voor een persoonlijke sessie of op één van de cursussen of workshops die ik organiseer.


Sinds 2010 sta ik in contact met Herrezen Meester Kuthumi en ik schrijf (channel)  regelmatig mooie teksten die op deze site allemaal verzameld zijn, zieCHANNELINGS NIEUW: Sinds juli 2018  is het mogelijk om een HOLISTIC PULSING SESSIE  bij mij te ervaren:  LEES MEER


Uitgebreide informatie over mijn behandelwijzen vind je hier:


HEALING ARTS SESSIE  

KINDERCOACHING HEALING ARTS

UNIVERSELE ENERGIE BEHANDELING


Mijn verdere specialisaties zijn:


HOLISTIC PULSING SESSIE

PERSOONLIJKE CHANNELING - DROMENUITLEG

WORKSHOPS: PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN CREATIEVE WORKSHOPSVerder organiseer in elke maand samen met mijn vriendin Lieke de Groot in 't LICHTHUYS  in Best:


MEDITATIEVE KLANK-AVONDEN

SPIRITUELE ONTMOETINGSAVONDEN

MANTRA-ZANG OP VERZOEK

Wij zouden graag meer mensen willen laten kennismaken met de meditatieve, rustige, kalmerende, inspirerende en vooral ook heilzame klanken van deze mantra's. Op verzoek willen wij dan ook onze mantra-zang aanbieden in tehuizen, bij zieke, bedlegerige mensen, in hospices, of waar u het maar kunt bedenken. 
Als u geïnteresseerd bent, kunt u mij altijd even bellen op 06-30033426, graag informeer ik u over de mogelijkheden.
En als u eens naar ons wilt luisteren, klik dan hier. Als U zich aanmeldt voor een workshop of cursus gaat u akkoord met de algemene voorwaarden:
klik op deze link: ALGEMENE VOORWAARDEN