top of page

                             Behandelingen met Universele energie -

                                                             Energetische healing

Sinds 2008 geef ik behandelingen met universele, helende energie.

Tijdens een behandeling sta ik in verbinding met een hele hoge universele intelligentie. De energie afkomstig uit deze bron is van een heel hoge trilling en aangesloten op Al dat Is, waar alle kennis aanwezig is om de cliënt te behandelen. Vanuit liefde en vertrouwen wordt een behandeling met reconnectieve energie gegeven. Tijdens een behandeling is vaak hulp aanwezig: engelen, Herrezen Meesters (bijvoorbeeld Maria, Jezus, Maria Magdalena, Mr. Kuthumi) en andere Lichtwezens, zij werken met ons samen.

Deze universele, helende energie kan niet gestuurd worden, de energie gaat daar naartoe waar het nodig is. Dat kan wel eens een hele andere bestemming zijn dan waar je op hoopte, maar er treedt altijd genezing op, op geestelijk of lichamelijk niveau. Ik ben tijdens een behandeling een kanaal voor deze energieën en werk met mijn handen, soms op enige afstand van het lichaam, soms met aanraking, altijd in overleg.

Hoe geef ik een behandeling met deze universele helende energie?

De cliënt gaat liggen op de massagetafel, geheel gekleed, warm en comfortabel. Ik werk tijdens de behandeling met alle lichamen van de cliënt; het fysieke, etherische, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Ik werk met de energievelden rond het lichaam van de cliënt, en houd in overleg mijn handen ook op het lichaam, hierbij kan de cliënt warmte ervaren. Het is altijd ontspannend, welke ervaring een cliënt heeft is van persoon tot persoon verschillend, geen behandeling is hetzelfde.  

Een behandeling van ongeveer 45 min. met Universele energie kost € 60,=

Wil je meer weten over universele, reconnectieve energie en hoe andere therapeuten en ik hierbij geholpen worden door lichtwezens, dan kun je op deze site

www.dewegvanhetlicht.nl onder de rubriek : Channelings Mr. Kuthumi hoofdstuk "Behandelingen met Reconnectieve energie" veel informatie hier over lezen.

Aanrader is ook het boek: The Reconnection - Dr. Eric Pearl

LEES AUB WELKE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING ZIJN.

bottom of page