De weg van het Licht

Herinner je wie je werkelijk bent

 

NIEUW! 


HOLISTIC PULSING SESSIE


Holistic Pulsing is een zachte en liefdevolle vorm van lichaamswerk, helend voor lichaam en geest. Het lichaam wordt ritmisch bewogen terwijl de cliënt gekleed op een massagetafel ligt. Het doel van pulsen in het algemeen is om mensen uit te nodigen om naar hun lichaam te luisteren en alle ruimte te geven aan de processen die zich daarbij voordoen. De zachte kracht in het pulsen nodigt het lichaam uit om zich te ontspannen.


Je kunt een Holistic Pulsing sessie boeken als een aparte behandeling van ongeveer een uur gegeven, maar het kan ook goed de aanloop zijn naar een Healing Arts sessie, altijd in afstemming met jou.Het is fijn om gemakkelijk zittende kleding aan te doen, zodat je optimaal van de pulsing kunt genieten.

Je wordt gewiegd, gestretcht, gerold, bewogen, geschud in verschillende ritmes waardoor je lichaam wordt uitgenodigd om steeds meer spanningen los te laten. Het lichaam wordt op een zachte manier in een prettig ritme in beweging gebracht. Omdat het lichaam voor meer dan 75 % uit vloeibare stoffen  bestaat kun je Holistic Pulsing zien als het in beweging brengen van alle vloeistoffen in je lichaam. Het is heerlijk om de totale ontspanning te ervaren die in de overgave ontstaat. 


Het brengt contact met wie je werkelijk in wezen bent: In een veilige omgeving, waarin je niets hóeft, komen je lichaam, denken en emoties tot rust. Je kunt het vergelijken met de tijd dat je gewiegd en gedragen werd als baby.


Deze onbewuste herinnering zorgt ervoor dat iedereen die gepulst wordt zich enorm veilig en gekoesterd voelt. Eventuele spanningen kunnen daardoor verdwijnen als sneeuw voor de zon.


Een behandeling van een uur kost € 60,00