top of page

NIEUW! 

HOLISTIC PULSING SESSIE

Holistic Pulsing is een zachte en liefdevolle vorm van lichaamswerk, helend voor lichaam en geest. Het lichaam wordt ritmisch bewogen terwijl de cliënt gekleed op een massagetafel ligt. Het doel van pulsen in het algemeen is om mensen uit te nodigen om naar hun lichaam te luisteren en alle ruimte te geven aan de processen die zich daarbij voordoen. De zachte kracht in het pulsen nodigt het lichaam uit om zich te ontspannen. Je lichaam wordt op een natuurlijke, speelse manier in beweging gebracht, gepulst, in een zacht ritme, precies op jou afgestemd. De pulserende bewegingen stromen dan als zachte trillingen, golfjes, door het hele lichaam waardoor je heerlijk kunt ontspannen en uitrusten. 

Door het ritmische pulsen word je uitgenodigd om spanningen los te laten, dit gaat bijna vanzelf, op een steeds dieper niveau vloeien spanningen weg, en stroomt de energie weer door. 

In de veilige sfeer die er ontstaat word je uitgenodigd om spanningen en onrustige gevoelens los te laten, op een steeds dieper niveau. Mijn achtergrond als energetisch therapeut biedt een veilig veld om te gaan luisteren naar wat het lichaam jou wil vertellen. 

De voortdurende beweging raakt al je spieren, gewrichten en cellen, van buiten en binnen, van top tot teen.

Het ontspant op veel niveaus, maakt losser en helpt loslaten, laat je energie weer doorstromen.

Je kunt een Holistic Pulsing sessie boeken als een aparte behandeling van ongeveer een uur gegeven, maar het kan ook goed de aanloop zijn naar een Healing Arts sessie, altijd in afstemming met jou.

Het is fijn om gemakkelijk zittende kleding aan te doen, zodat je optimaal van de pulsing kunt genieten.

Je wordt gewiegd, gestretcht, gerold, bewogen, geschud in verschillende ritmes waardoor je lichaam wordt uitgenodigd om steeds meer spanningen los te laten. Het lichaam wordt op een zachte manier in een prettig ritme in beweging gebracht. Omdat het lichaam voor meer dan 75 % uit vloeibare stoffen bestaat kun je Holistic Pulsing zien als het in beweging brengen van alle vloeistoffen in je lichaam. Het is heerlijk om de totale ontspanning te ervaren die in de overgave ontstaat. 

Het brengt contact met wie je werkelijk in wezen bent: In een veilige omgeving, waarin je niets hóeft, komen je lichaam, denken en emoties tot rust. Je kunt het vergelijken met de tijd dat je gewiegd en gedragen werd als baby.

Deze onbewuste herinnering zorgt ervoor dat iedereen die gepulst wordt zich enorm veilig en gekoesterd voelt. Eventuele spanningen kunnen daardoor verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Een behandeling van een uur kost € 60,00 Algemene voorwaarden van toepassing

bottom of page