De weg van het Licht

Herinner je wie je werkelijk bent

                                                           
                                                          WORKSHOPS

VERDIEPINGS-MIDDAG: 

JOUW LICHT-INGEVINGEN

Donderdag 24 oktober 2019

Tijdens de boekpresentatie heb ik een verhaal uit mijn boek voorgelezen, er ontstond zo'n verbinding dat ik besloten heb om thuis een dagdeel over Licht-ingevingen te organiseren.

Een middag waarop we het licht in onszelf gaan voelen, waar we elkaar werkelijk ontmoeten en gaan genieten van een mooie meditatie, van channelings, een middag waarop je je vragen mag stellen en wat er mag ontstaan in het moment. Een middag voor verbinding en innerlijke  groei, helemaal voor jou! En natuurlijk lees ik jullie voor uit mijn boek ...

Het wordt een bijzondere, inspirerende middag voor iedereen die nieuwsgierig is naar 'er is meer' ....Vind je het leuk om me te ontmoeten? Je hoeft het boek echt niet gelezen te hebben, kom en laat je verrassen! 

Donderdag 24 oktober 2019
van 13.00 - 16.00 uur
Locatie bij mij thuis, Moseik 18 - Best
Ik zorg voor thee/koffie/lekkers
Bijdrage: € 10,00 p.p. 
en natuurlijk is mijn boek dan te koop voor geïnteresseerden.

                                                

                                                     *****************


DE NIEUWE AARDE - CODES VAN ATLANTIS 


DONDERDAG 3 OKTOBER 2019


In deze  workshop gaan we samen op zoek naar wat jou nog tegenhoudt om je licht te laten schijnen. Om te gaan stralen als een kristal in de zon. Voel je verlangen om juist nu, in deze tijd, op Aarde te zijn en jouw bijdrage te gaan leveren aan het grotere Geheel.


Voel of jij je geroepen voelt om met mij en de groep dieper te gaan, te gaan voelen en ervaren, te gaan lachen, geraakt te worden, te genieten en te gaan groeien in bewustzijn.


Je hoeft dit niet alleen te doen, we gaan samen op weg, in een groep waarin iedereen belangrijk is en zijn rol mag spelen.

Jij doet ertoe! Ook jij mag er zijn!


Voel je verbonden met de kristallijnen energie uit de tijden van Atlantis, hoor de roep van Moeder Aarde en weet je geborgen in haar armen.


Ga je met me mee op een innerlijke reis? Ik nodig je uit:


Wat mag er in jou geopend worden aan eeuwenoude kennis, aan innerlijk weten?

Wees niet bang voor wie je werkelijk bent:  ontmoet jeZelf  …  Wees welkom!

 

Vanuit een diep verlangen om me te verbinden met jou is deze workshop ontstaan, ik heb zelf een aantal keren in een sessie en in dromen ervaren dat de verbinding met eeuwenoude kennis zo dichtbij en zo belangrijk is … graag deel ik mijn ervaringen met jou. Laat je verrassen door wat zich aandient in het moment. De invulling van dag ligt helemaal open, we laten ons leiden door ons gevoel.


Ik zorg voor een fijne, geleide meditatie waardoor we stil worden en heel dicht bij onszelf komen, juist dan kunnen we gaan voelen wat deze dagen ons willen brengen op persoonlijk vlak, maar juist daardoor ook voor het grotere Geheel.


We gaan 'aan het werk' met de Healing Arts Lichtremedies, we maken zelf een remedie, visualisaties, geleide meditaties, groepssessies, energetisch lichaamswerk, tekenen, klankschalensessie, kaartensets. Ik maak een keuze uit diverse werkvormen, voel op het moment waar de groepsenergie om vraagt. Voor meer informatie neem aub contact met me op. Mijn grote verzameling kristallen staat voor je klaar, ik nodig jou ook uit om jouw kristal(len) mee te nemen als je dat fijn vindt.


Deze workshop vraagt een volledig JA van jou, omdat diepe lagen zullen worden aangeraakt. 


De groep zal uit maximaal 6 personen bestaan.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op:

[email protected]

Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best (Noord-Brabant)

Wanneer: DONDERDAG 3 OKTOBER 2019

van 9.30 - 17.00 uur 

Bijdrage: €  75,00 incl. koffie/thee/fris/uitgebreide heerlijke lunch


REACTIES: 

'mensen die me de dagen erna zagen zeiden dat ik er anders uit zie!'

'Ik geniet nog na van de heerlijke dag, wat is er veel gebeurd, veel aangeraakt.'

'Ik heb echt heel veel liefde mogen ervaren en ontvangen.'

'Ik zit voorlopig in een heerlijke flow, het heeft me veel goeds gebracht.'

'ik was nog niet thuis of ik kreeg een geweldige kans 'in de schoot geworpen', geheel in lijn met mijn proces van die dag!'

'het was zo fijn, je ziet me zeker terug, we houden contact!'

'Het werd mij duidelijk dat door deze dag bij jou, mijn energieveld veranderde, wat direct zijn uitwerking bleek te hebben !


 

                                                                           ******************


TWEEDAAGSE HELENDE HANDEN :


op : MAANDAG 2 EN DINSDAG 17 SEPTEMBER 2019


De workshop 'Helende handen'  bestaat uit 2 dagen. Op deze dagen leer je vanuit je eigen gevoel, intuïtie werken met een hele liefdevolle, helende, universele energie (Reconnectieve Energie). 

Op de eerste dag geef ik wat theorie, worden de handen geactiveerd, zodat je jezelf leert verbinden met de helende reconnectieve energie. Ook is er tijd om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. 

We komen tot rust met een geleide meditatie en we  gaan met elkaar oefenen. 


Op de tweede dag ervaren we onze eigen heldere vermogens, je leert jezelf een heling te geven en ook geef je een heling 'op afstand'. Ik geef uitleg over verschillende manieren om te behandelen en er is ook ruimschoots gelegenheid om met de anderen te oefenen.Het kunnen werken met helende energie is op vele manieren te gebruiken:

Voor jezelf, je gezin, familie, je omgeving, de dieren, in je praktijk, tijdens sessies of massages.


Tijdens deze twee dagen leer je hoe het is om energie door te geven, een 'kanaal voor energie' te zijn voor de ander. Ook ontvang je zelf prachtige, diepgaande helingen. 


Doordat je lichaam tijdens deze tweedaagse blijvend in trilling wordt verhoogd, krijg je meer contact en inzicht in de andere dimensies, in de Lichtwereld, in parallelle werkelijkheden.


Als er voldoende belangstelling voor is, wil ik graag na een paar maanden een terugkomdag organiseren, waarop we nog dieper op de materie ingaan en ervaringen uit kunnen gaan wisselen. Misschien is het nog fijn om te weten dat je tijdens de behandelingen gewoon geheel gekleed kunt blijven, kleed je wel gemakkelijk en warm aan, neem bijv. sloffen mee.de groep bestaat uit max. 6 personen, dus alle aandacht voor ieder persoonlijk. Voor jezelf, je gezin, familie, je omgeving, de dieren, in je praktijk, tijdens sessies of massages. Het zijn twee verwendagen voor jezelf! 


NIEUWE DATA MAANDAG 2 EN DINSDAG 17 SEPTEMBER 2019

Kosten € 140,= inclusief fris/thee/koffie/koek en heerlijke lunch

Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best (Noord-Brabant)

van 9.30 - 16. 00 uur 

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op:

[email protected]


Reacties: 'wat een heerlijke dagen voor jezelf, ik ben helemaal tot rust gekomen!'

 'Wat is er veel gebeurd, bijzonder ...''

 'Ik kan niet wachten om thuis te gaan oefenen!'

 'Het was een heerlijke dag vandaag!'

 'wat een verwendag voor mezelf!'                                            

                                                                     ****************                      

HEILIGENCOLLAGE MAKEN

OP AANVRAAG

van 19.30 - 22.30 uur


Een heerlijke activiteit, ontspannend en verrijkend:
Je maakt een mooie collage met prachtige afbeeldingen van heiligen, engelen, Herrezen Meesters, Maria, Jezus, Maria-Magdalena, Boeddha's en nog meer ... in een fijne sfeer komen we tot rust met een meditatie, we genieten van koffie/thee met iets lekkers. Zo'n mooie collage doet iets met je, kom je het ook eens ervaren? Maak een collage voor jezelf of geef er één cadeau!


Ik verzamel al jaren kaarten met mooie afbeeldingen van heiligen, Herrezen Meesters en engelen. Ook fotografeer ik in elke kerk die ik bezoek de prachtigste heiligenbeelden. De kleuren, de gezichtsuitdrukkingen, ik word er blij van. De mooiste afbeeldingen bij elkaar in een lijst zorgen voor een prachtige, blij-makende, serene energie, kom je het ook eens ervaren?

Deze avonden staan bekend om hun heerlijke sfeer, we werken in stilte of delen juist mooie ervaringen, alles is goed. Ik organiseer deze avonden bij mij thuis aan tafel, en verwelkom je graag daar! 
Steeds vaker krijg ik de vraag om een avond te organiseren t.g.v. een feestje, een verjaardag, een speciale gelegenheid.

Dit is zeker mogelijk, ik denk graag met jullie mee omdat ik het heerlijk vind in mijn huis mensen te verwelkomen en ervoor te zorgen dat jullie een geweldige avond hebben.

Ik denk graag met je mee, neem gerust contact op als je samen met vriendinnen een mooie collage wilt maken met fijne begeleiding.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op 

per mail: [email protected]

of per telefoon 06-30033426
SAVE THE DATE:


OP DINSDAGAVOND 10 DECEMBER HOUD IK BIJ MIJ THUIS DE JAARLIJKSE KERST-KNUTSELACTIVITEIT. WAT WE PRECIES GAAN DOEN WEET IK NU NOG NIET, MAAR ALS JE ERBIJ WILT ZIJN, ZET DE DATUM VAST IN JE AGENDA EN HOUD DEZE SITE/MIJN NIEUWSBRIEF IN DE GATEN!


VAN 19.30 - 22.30 UUR