top of page

WORKSHOPS

ALLE WORKSHOPS DIE IK DE KOMENDE MAANDEN GEEF

OP EEN RIJTJE:

DE ROEP VAN DE NIEUWE AARDE 

 

HELENDE HANDEN - TWEEDAAGSE

CREATIEVE SAMENZIJN AVONDEN

 

ONTMOET JE KRACHTDIER - CREATIEVE WORKSHOP

HEILIGENCOLLAGE MAKEN - CREATIEVE WORKSHOP

KLIK OP BOVENSTAANDE LINKJES OF SCROLL NAAR BENEDEN VOOR DE WORKSHOPS DIE IK  BIJ MIJ THUIS  GEEF. 


MEDITATIEVE KLANKAVONDEN (in 't Lichthuys)

DE ROEP VAN DE NIEUWE AARDE

16 mei 2024

Ik werk altijd met kleine groepen, maximaal 6 personen

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Waar: Bij mij thuis:

Moseik 18 - 5682 HJ Best

Aantal deelnemers: maximaal 4 

Wanneer: 16 mei 2024

 

Bijdrage: 75,00 euro incl. materiaal, uitgebreide lunch met veelal biologische producten, koffie/thee/lekkers enz.

Tijd: van 9.30 - 16.30 uur

Reacties:

Dank voor de heerlijke dag, ik heb het gevoel dat ik een stuk lichter naar huis ga. 

Dankjewel dat je me steeds weet te raken! 

Ik voel mijn licht en liefde stromen, wat een prachtige meditatie heb je verzorgd!

Ik zit buiten in de tuin aan tafel, mijn nieuwe kristalwezen van Mosagaat in mijn handen. De energie stroomt voelbaar en ik ervaar zo’n gevoel van blijheid, van verwondering, nieuwsgierigheid en een diepe verbinding met de natuur, met Moeder Aarde.

 

De woorden stromen als vanzelf en ik spreek me uit. De nieuwe workshop die ik ga geven begint vorm te krijgen, wordt geaard, in woorden gevat.

Wat wil ik graag met jullie delen hoe ik de Nieuwe Aarde-energie ervaar, hoe ik dagelijks voel dat deze prachtige toekomst er al is, besloten ligt in ons hart, in ons Wezen, als wij ons openen voor het Weten, voor de Verwondering, voor het Wezen van Moeder Aarde.

Een dag lang dompelen we ons onder in een prachtige, liefdevolle verbinding met elkaar. De aanwezigheid van de prachtige kristallen in mijn huis, de natuur om ons heen, de begeleiding en steun vanuit de Lichtwereld zal voor allen voelbaar zijn.

 

De verwondering over de Grootsheid van de Nieuwe Aarde, zo voelbaar in het kleine zal ons leiden naar een verdieping van ons vertrouwen in ons eigen Licht, in onze eigen bijdrage en inbreng aan de Nieuwe Aarde.

Laat je verrassen en kom met een open hart om je te laten begeleiden naar jouw innerlijke vreugde, naar de verbinding met het Licht in jou van waaruit jouw reis op deze Aarde zoveel lichter, vreugdevoller en gemakkelijker zal zijn.

We leggen samen een prachtig kristalgrid, ik nodig je uit om jouw lievelingskristal(len) mee te nemen. We verbinden ons met je natuur, met Moeder Aarde. Samen gaan we op een innerlijke reis tijdens een live gechannelde meditatie, afgestemd op de groep in het moment.

 

We zullen een creatieve invulling geven van ons verlangen, van hoe wij de Nieuwe Aarde zien.

Ons verlangen zal in de loop van de dag zichtbaar worden: wat houd jou misschien nog tegen om een volgende stap te zetten?

Kom het ervaren: kom genieten en laat je raken.

 

Ik zorg voor een veilige bedding vol liefde in mijn sfeervolle huiskamer en tuin.

Ik heb een prachtige nieuwe kaartenset met bijpassende muziek, deze zullen ons zeker ook mooie inzichten geven op onze innerlijke reis. 

Verder staan mijn kristallen, diverse werkvormen, kaartensets en klankschalen  tot jouw beschikking.

thumbnail_20230323_164550_edited.jpg

SamenZijn-avonden

 

IN HET NIEUWE JAAR ALLEEN THEMA-AVONDEN

 

Twee jaar geleden begon ik met het organiseren van heerlijke SamenZijn avonden bij mij thuis. Dit is een bijzondere ervaring geworden, met prachtige ontmoetingen en diepgaande gechannelde meditaties.

Vanuit mijn liefdesveld wil ik mijzelf meer en meer verbinden met gelijkgestemden die ook de innerlijke roep voelen om samen te zijn, in alle rust, zonder invulling vooraf.

 

Ik zie en voel openheid, verbinding, rust en vooral stilte. Voelen, aftasten wat er zich ontvouwt in alle eerlijkheid en zuiverheid.

 

Luisteren naar mooie meditatieve muziek, samen een prachtig voelbaar lichtveld neerzetten. 

Delen, maar misschien ook in stilte blijven, samen klank maken en voelen wat er zich aandient. Vanuit gelijkheid en een diep verlangen naar de Nieuwe Wereld kijken of we samen een bijdrage mogen leveren aan het Grotere Geheel.

 

Voelen wat er nodig is, op dit moment.

 

In de dagen voorafgaand aan de SamenZijn avond dient het thema zich aan. Ook krijg ik al een beeld van het onderwerp van de meditatie zodat ik me vol vertrouwen kan overgeven aan de woorden die door mij heen zullen stromen. Op de dag zelf leg ik een prachtig kristalgrid, voelbaar voor de aanwezigen. We zingen samen een mantra zodat we als groep heling mogen ervaren.

Binnen het veilige groepsveld ontstaat dan een live-channeling of meditatie met Mr. Kuthumi. 

Heel belangrijk voor mij is dat de ruimte waarin ik deze mooie avonden organiseer voor mij op dat moment als een heiligdom, een heilige tempel voelt. De zuivere sfeer, die heel belangrijk is voor het verloop van de avond is al bij binnenkomst voelbaar en ik nodig jou uit dit te respecteren. 

 

Als je binnenkomt, neem je een heerlijke kop thee, in de woonkamer is het stil en bereiden we ons voor op het begin van de avond.

 

NIEUWE DATA:  

in het nieuwe jaar alleen thema avonden

******************************************************************

thumbnail_IMG_20220919_110657_edited.jpg

CREATIEVE SAMENZIJN AVONDEN

DINSDAG 26 MAART 

thema: JOUW HART, JOUW LICHT

Heb je ook zo'n zin in een heerlijke ontspannen avond met diepgang? Deels in stilte, in verbinding, in een fijne sfeer vol warmte en licht? Met een mooie geleide meditatie die overgaat in een mooie creatieve invulling? 


*  We beginnen met een heerlijke meditatie, speciaal afgestemd op het thema. Er is ook een heel speciale mantra die we samen gaan zingen.

* Al luisterend naar een speciale geleide meditatie, door mijzelf geschreven en passend bij het thema: hart en licht. Daarna gaan we samen heerlijk aan de slag, al schrijvend, tekenend, plakkend.... Er is vast een vorm die jou aanspreekt. Ik vertel je er op de op de avond zelf graag meer over.

Een heel mooi moment op de avond is het samen zingen van een heel speciale mantra, speciaal gericht op jouw hart, gericht op dankbaarheid. Het is zo fijn om samen al zingend de verbinding en de  vreugde te voelen.

 

"Wat een bijzondere avond, ik ga helemaal opgeladen weer naar huis, iedereen werd aangeraakt door het thema!"

"Dit is zo fijn, ik kijk er elke maand naar uit!"

"dankjewel voor je bijzondere samenzijnavonden die steeds opnieuw een waardevolle ervaring brachten!'

Heerlijk ontspannen bezig zijn, luisteren naar een geleide meditatie die je bewust maakt van een wens, een verlangen.

Een fijne, ontspannen activiteit mét diepgang volgt dan. Vaak in stilte, in verbinding, in een fijne sfeer vol warmte en licht.

Kom je het ook eens ervaren?

 

ALGEMENE INFORMATIE:

 

Een paar dagen van tevoren dient het thema zich aan, ik ga dan op zoek naar een creatieve invulling die past bij het thema.

Ik informeer je van tevoren over het thema dat speelt, misschien nodig ik je dan uit om zelf wat materiaal bij elkaar te zoeken en mee te nemen. Dit wordt een paar dagen van tevoren wel duidelijk.

 

Op de avond zelf komen we in alle rust en stilte bij elkaar.

Na een korte deelronde gaan we over tot een fijne, diepgaande meditatie die het thema aan zal raken en ons zal inspireren tot de creatieve invulling.

 

Daarbij kun je denken aan: intuïtief tekenen, een engelenmandala, een collage vol mooie afbeeldingen, een intuïtief moodboard van toepassing op het thema, op jouw invulling daarvan. 

Het afgelopen jaar zijn diverse verwerkingsvormen ontstaan, sommigen zijn zeker voor herhaling vatbaar zoals de levensbloem en het vision board. Laat je verrassen en kom heerlijk meedoen!

Elke keer zal het thema / de invulling van de avond anders zijn, zo is het mogelijk om diverse thema’s onder de aandacht te brengen en een verdiepende innerlijke reis te maken, keer op keer.

 

Deze tijd vraagt om verdieping, om een innerlijke reis, om creatief en inspirerend bezig te zijn, in het moment, in alle rust en stilte.

Een SamenZijn vol warmte, vertrouwdheid en liefde in een heerlijke huiskamer-setting met voelbaar fijne energie en het gevoel het niet alleen te hoeven doen!

Data: donderdag 9 mei 2024

         dinsdag     11 juni 2024 

Kom je het ervaren? Ga heerlijk geïnspireerd en opgeladen weer naar huis.

 

Maximum aantal deelnemers: 8

Van 19.30 – 22.00 uur incl. koffie/thee/lekkers, inclusief de benodigde materialen

 

Bijdrage: 10 euro

           

ONTMOET JE KRACHTDIER 


CREATIEVE WORKSHOP

op zondagmiddag 7 april in Voorst

Ik ben uitgenodigd door Equilibre - Centrum van Licht om daar deze workshop te geven.

Lees er alles over via deze link

Lijkt het je niet heerlijk om je onder te dompelen in de sfeer van je krachtdier? Om heerlijk te ontspannen bij een fijne, inspirerende meditatie, te luisteren naar prachtige muziek en daarna een bijzondere COLLAGE te maken rondom datgene dat jij ervaren hebt tijdens de meditatie waarin je contact maakt met jouw krachtdier. 

 

Een krachtdier komt bij je vanuit hogere dimensies om je te helpen op je weg door dit leven. Het kan je steunen en soms zelf bijzondere boodschappen geven. Misschien heb je al een idee wie jouw krachtdier is, heb je al eerder gevoeld dat een speciaal dier vaak in jouw gedachten is, of heb je bijzondere ontmoetingen gehad. Jouw krachtdier wil zich graag aan jou voorstellen. Krachtdieren kunnen voor een bepaalde tijd in je leven verschijnen zolang je de kracht van dit speciale dier nodig hebt, maar ze kunnen ook een heel leven bij je blijven en je kunt zelf meer dan één krachtdier hebben. Elk dier heeft een bepaalde betekenis voor jou.

In een mooie meditatie stemmen we ons af of ons krachtdier en nodigen we het uit om bij jou te komen. Sta open voor het onverwachte, de uitkomst kan wel eens heel anders zijn dan wat je van tevoren dacht! Elk dier is speciaal, met unieke, bijzondere eigenschappen die jou kunnen helpen op jouw weg. 

Veel mensen zijn gefascineerd door sommige dieren en hun eigenschappen. Zoals de kracht van een paard, de wendbaarheid van een cheeta, de trouw van een hond, het eigenwijze van een kat, de rust van een schildpad. In dieren ontdekken we die eigenschappen die ons aanspreken.

Mijn kaartensets, kristallen, prachtige afbeeldingen, de mooiste tijdschriften om in te knippen liggen voor je klaar om te verwerken in je collage, voel je welkom bij mij! 

Een creatieve avond vol verbinding, ontroering, verstilling, creativiteit en voelbare liefde.

Waar: Bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ Best

Op 7 april ben ik te gast in Voorst, alle info is hier te vinden

Wanneer bij mij thuis: nog geen datum bekend, kan ook op aanvraag met een groep!!

 

Bijdrage: 30,00 euro inclusief lijst, koffie/thee/lekkers

Tijd: van 19.30 - 22.30 uur

TWEEDAAGSE HELENDE HANDEN:

donderdag 11 april en dinsdag 30 april

Er is nog plaats.

De workshop 'Helende handen' bestaat uit 2 dagen. Op deze dagen leer je vanuit je eigen gevoel, intuïtie werken met een hele liefdevolle, helende, universele energie (Reconnectieve Energie).

Op de eerste dag geef ik wat theorie, worden de handen geactiveerd, zodat je jezelf leert verbinden met de helende universele energie. Ook is er tijd om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

We komen tot rust met een geleide meditatie en we gaan met elkaar oefenen. 

Op de tweede dag ervaren we onze eigen heldere vermogens, je leert jezelf een heling te geven en ook geef je een heling 'op afstand'. Ik geef uitleg over verschillende manieren om te behandelen en er is ook ruimschoots gelegenheid om met de anderen te oefenen.Het kunnen werken met helende energie is op vele manieren te gebruiken:

Voor jezelf, je gezin, familie, je omgeving, de dieren, in je praktijk, tijdens sessies of massages.

Tijdens deze twee dagen leer je hoe het is om energie door te geven, een 'kanaal voor energie' te zijn voor de ander. Ook ontvang je zelf prachtige, diepgaande helingen.

Doordat je lichaam tijdens deze tweedaagse blijvend in trilling wordt verhoogd, krijg je meer contact en inzicht in de andere dimensies, in de Lichtwereld, in parallelle werkelijkheden.

Misschien is het nog fijn om te weten dat je tijdens de behandelingen gewoon geheel gekleed kunt blijven, kleed je wel gemakkelijk en warm aan, neem bijv. sloffen mee. 

 

De groep bestaat uit max. 6 personen, dus alle aandacht voor ieder persoonlijk. Voor jezelf, je gezin, familie, je omgeving, de dieren, in je praktijk, tijdens sessies of massages. Het zijn twee verwendagen voor jezelf! 

Kosten € 140,= inclusief fris/thee/koffie/koek en heerlijke lunch

Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best (Noord-Brabant)

Wanneer: 11 en 30 april 2024

van 9.30 - 16. 00 uur

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op:

maritkarssens@hotmail.com 

Reacties: 'wat een heerlijke dagen voor jezelf, ik ben helemaal tot rust gekomen!'

'Wat is er veel gebeurd, bijzonder ...''

'Ik kan niet wachten om thuis te gaan oefenen!'

'Het was een heerlijke dag vandaag!'

'wat een verwendag voor mezelf!'

'Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen leren!'   

'Mijn vriendin vindt de behandelingen zo heerlijk!'

HEILIGENCOLLAGE MAKEN


DINSDAGAVOND 19 maart 2024 en 21 mei 2024

 

Een heerlijke activiteit, ontspannend en verrijkend:

Je maakt een mooie collage met prachtige afbeeldingen van heiligen, engelen, Herrezen Meesters, Maria, Jezus, Maria-Magdalena en nog meer ... in een fijne sfeer komen we tot rust met een meditatie, we genieten van koffie/thee met iets lekkers. Zo'n mooie collage doet iets met je, kom je het ook eens ervaren? Maak een collage voor jezelf of geef er één cadeau!

Al tijdens de meditatie word je geraakt door de sfeer en kom je in een stemming waarin je de mooiste keuze in afbeeldingen kunt maken voor jou persoonlijke collage. Het is vaak ontroerend mooi te zien hoe ieder precies weet wat nodig is op dit moment. 

Ik verzamel al jaren kaarten met mooie afbeeldingen van heiligen, Herrezen Meesters en engelen. Ook fotografeer ik in elke kerk die ik bezoek de prachtigste heiligenbeelden. De kleuren, de gezichtsuitdrukkingen, ik word er blij van.

 

De mooiste afbeeldingen bij elkaar in een lijst zorgen voor een prachtige, blij-makende, serene energie, kom je het ook eens ervaren?

Deze avonden staan bekend om hun heerlijke sfeer, we werken in stilte of delen juist mooie ervaringen, alles is goed. Ik organiseer deze avonden bij mij thuis aan tafel, en verwelkom je graag daar!

Regelmatig krijg ik de vraag om een avond te organiseren t.g.v. een feestje, een verjaardag, een speciale gelegenheid.

Dit is zeker mogelijk, ik denk graag met jullie mee omdat ik het heerlijk vind in mijn huis mensen te verwelkomen en ervoor te zorgen dat jullie een geweldige avond hebben.

Ik denk graag met je mee, neem gerust contact op als je samen met vriendinnen een mooie collage wilt maken met fijne begeleiding.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op

per mail: maritkarssens@hotmail.com

of per telefoon 06-30033426

Locatie: bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ Best

Wanneer: dinsdag 19 maart 

van 19.30 - 22.30 uur

Bijdrage: € 30,00 inclusief lijst, koffie/thee/lekkers

volgende datum: di. 21 mei 2024

thumbnail_IMG_20221222_123435.jpg

Locatie: bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ Best

Wanneer: Di. 6 juni 2023

van 19.30 - 22.30 uur

Bijdrage: 35,00 euro inclusief lijst, koffie/thee/lekkers 


       **********************************

WORKSHOP KRISTALLEN RAAMHANGER MAKEN


OP AANVRAAG


Het is altijd fijn om een avondje creatief bezig te zijn. Mijn idee is om prachtige facet-geslepen kristallen kralen aan te schaffen en mooie kristallen bollen. 

Ik geniet zelf altijd zo van de prachtige reflectie in alle kleuren van de regenboog in de kamer als de zon schijnt, ik word er meteen vrolijk van.


Deze workshop wil ik met maximaal 6 personen doen, dan passen we mooi om de tafel. We beginnen met een heerlijke meditatie om te ontspannen en in de sfeer te komen, daarna gaan we ideeën opdoen en kralen uitzoeken. Lijkt het je wat? Stuur me dan even een berichtje, dan noteer ik je naam.

Misschien maak je er wel één om kado te geven!


OP AANVRAAG

Van 19.30 - 22.00 uur

Waar: bij mij thuis, Moseik 18 - Best

Kosten: 10 euro plus de onkosten voor de raamhanger (Facetkristallen hanger en kralen)

ALGEMENE VOORWAARDEN ZIJN VAN TOEPASSING: MEER INFO KLIK HIER 

bottom of page