De weg van het Licht

Herinner je wie je werkelijk bent

                                                           
                                                          WORKSHOPS

                                                                           ******************


TWEEDAAGSE HELENDE HANDEN :


DONDERDAG 21 NOVEMBER EN MAANDAG 16 DECEMBER 2019De workshop 'Helende handen'  bestaat uit 2 dagen. Op deze dagen leer je vanuit je eigen gevoel, intuïtie werken met een hele liefdevolle, helende, universele energie (Reconnectieve Energie). 

Op de eerste dag geef ik wat theorie, worden de handen geactiveerd, zodat je jezelf leert verbinden met de helende universele energie. Ook is er tijd om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. 

We komen tot rust met een geleide meditatie en we  gaan met elkaar oefenen. 


Op de tweede dag ervaren we onze eigen heldere vermogens, je leert jezelf een heling te geven en ook geef je een heling 'op afstand'. Ik geef uitleg over verschillende manieren om te behandelen en er is ook ruimschoots gelegenheid om met de anderen te oefenen.Het kunnen werken met helende energie is op vele manieren te gebruiken:

Voor jezelf, je gezin, familie, je omgeving, de dieren, in je praktijk, tijdens sessies of massages.


Tijdens deze twee dagen leer je hoe het is om energie door te geven, een 'kanaal voor energie' te zijn voor de ander. Ook ontvang je zelf prachtige, diepgaande helingen. 


Doordat je lichaam tijdens deze tweedaagse blijvend in trilling wordt verhoogd, krijg je meer contact en inzicht in de andere dimensies, in de Lichtwereld, in parallelle werkelijkheden.


Als er voldoende belangstelling voor is, wil ik graag na een paar maanden een terugkomdag organiseren, waarop we nog dieper op de materie ingaan en ervaringen uit kunnen gaan wisselen. Misschien is het nog fijn om te weten dat je tijdens de behandelingen gewoon geheel gekleed kunt blijven, kleed je wel gemakkelijk en warm aan, neem bijv. sloffen mee.de groep bestaat uit max. 6 personen, dus alle aandacht voor ieder persoonlijk. Voor jezelf, je gezin, familie, je omgeving, de dieren, in je praktijk, tijdens sessies of massages. Het zijn twee verwendagen voor jezelf! 


NIEUWE DATA DO. 21 NOVEMBER EN MA. 16 DEC. 2019

Kosten € 140,= inclusief fris/thee/koffie/koek en heerlijke lunch

Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best (Noord-Brabant)

van 9.30 - 16. 00 uur 

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op:

[email protected]


Reacties: 'wat een heerlijke dagen voor jezelf, ik ben helemaal tot rust gekomen!'

 'Wat is er veel gebeurd, bijzonder ...''

 'Ik kan niet wachten om thuis te gaan oefenen!'

 'Het was een heerlijke dag vandaag!'

 'wat een verwendag voor mezelf!'       


NIEUWE DATA VOORJAAR: 23 JANUARI EN 6 FEBRUARI 2020                                     

                                        ****************                      

DE NIEUWE AARDE BEGINT BIJ JOU! 


MAANDAG 25 NOVEMBER 2019


Op deze dag gaan we samen op zoek naar wat jou nog tegenhoudt om je licht te laten schijnen. Om te gaan stralen, om jouw levenskracht en licht te gaan delen met de wereld. Voel je je verlangen om juist nu, in deze tijd, op Aarde te zijn en jouw bijdrage te gaan leveren aan het grotere Geheel?


Voel of jij je geroepen voelt om met mij en de groep dieper te gaan, om te gaan voelen en ervaren waarin jij jezelf nog tegenhoudt om te gaan stralen! Samen gaan we lachen, we zullen elkaar raken, spiegelen en zo groeien wij in bewustzijn.


Het is zo fijn om dit niet alleen te doen, we gaan deze dag samen op weg in een groep waarin iedereen belangrijk is en zijn rol mag spelen.


Jij doet ertoe! Ook jij mag er zijn!


Ga je met me mee op een innerlijke reis? Ik nodig je uit:

Wat mag er in jou geopend worden aan eeuwenoude kennis, aan innerlijk weten? Welke ‘blokkades’ staan jou nog in de weg om werkelijk te worden wie je van essentie al bent?


Wees niet bang voor wie je werkelijk bent: ontmoet jeZelf! Wees welkom!


Vanuit een diep verlangen om me te verbinden met jou is deze workshop ontstaan, ik heb zelf een aantal keren in een sessie en in dromen ervaren dat de verbinding met eeuwenoude kennis zo dichtbij en zo belangrijk is, graag deel ik mijn ervaringen met jou. Laat je verrassen door wat zich aandient in het moment. De invulling van deze dag ligt helemaal open, we laten ons leiden door ons gevoel.


Ik zorg voor een fijne, geleide meditatie waardoor we stil worden en heel dicht bij onszelf komen, juist dan kunnen we gaan voelen wat deze dag ons wil brengen op persoonlijk vlak, maar juist daardoor ook voor zo heilzaam voor het grotere Geheel.

We gaan 'aan het werk' met de Healing Arts Lichtremedies, we maken zelf een remedie, er zijn visualisaties, ik zorg voor een mooie geleide meditatie. We werken in een groep, doen energetisch lichaamswerk gebaseerd op de Healing Arts methode. Er is ruimte om te tekenen, en als er nog ruimte is zorg ik voor een klankschalensessie. Mijn grote verzameling kristallen en mooie inzichtkaarten-sets staan voor je klaar, ik nodig jou ook uit om jouw kristal(len) mee te nemen als je dat fijn vindt.


Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best (Noord-Brabant)

Wanneer: maandag 25 november 2019

van 9.30 - 16.30 uur

Bijdrage: € 75,00 incl. koffie/thee/fris/uitgebreide heerlijke lunch met veel biologische producten.

Maximaal aantal deelnemers: 6


NIEUWE DATUM 2020: DONDERDAG 20 FEBRUARI


                                                                      *********************************************

TERUGKOMDAG 'HELENDE HANDEN'  

DONDERDAG 16 JANUARI 2020


Bij voldoende belangstelling organiseer ik graag een oefendag voor mensen die al eerder de cursus 'Helen met je handen' bij mij hebben

gevolgd. Op deze dag gaan we vooral oefenen, elkaar behandelen en ervaringen uitwisselen. Ik verzorg een mooie meditatie en we gaan

vooral genieten van de energie en van de healingen die we mogen ontvangen. Je kunt je vragen stellen en natuurlijk verzorg ik weer de inmiddels 'beroemde' heerlijke lunch met veel biologische producten!


Wanneer: donderdag 16 januari 2020

van 9.30 - 16.00 uur

Kosten € 50,= all in (koffie/thee/lekkers/lunch)

Locatie: Bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ BestDINSDAGAVOND 10 DECEMBERKERST-ACTIVITEIT BIJ MIJ THUIS: 

MINI KERST-COLLAGE MAKEN

30 X 40 CM


Een heerlijke activiteit, ontspannend en verrijkend, IN KERSTSFEER:


Je maakt een mooie collage met prachtige afbeeldingen van heiligen, engelen, Herrezen Meesters, Maria, Jezus, Maria-Magdalena, Boeddha's en nog meer.  Of je maakt een collage van kerstkaarten, kerstafbeeldingen, bladert door mooie tijdschriften, dat mag natuurlijk ook!


In een fijne sfeer komen we tot rust met een meditatie, we genieten van koffie/thee met iets lekkers. Zo'n mooie collage doet iets met je, kom je het ook eens ervaren? Maak een collage voor jezelf of geef er één cadeau!


Ik verzamel al jaren kaarten met mooie afbeeldingen van heiligen, Herrezen Meesters en engelen. Ook fotografeer ik in elke kerk die ik bezoek de prachtigste heiligenbeelden. De kleuren, de gezichtsuitdrukkingen, ik word er blij van. De mooiste afbeeldingen bij elkaar in een lijst zorgen voor een prachtige, blij-makende, serene energie, kom je het ook eens ervaren?


Samenzijn, luisteren naar heerlijke sfeervolle kerstmuziek, mooie ervaringen delen, of stil zijn. Alles is goed.


Ik organiseer deze avond bij mij thuis aan tafel, en verwelkom je graag daar! 


Maximaal 8 personen


Wanneer: dinsdagavond 10 december 2019

Aanvang 19.30 uur - 22.30 uur

Waar: Moseik 18 - 5682 HJ Best 

Bijdrage € 20,00 incl. lijst, afbeeldingen, koffie, thee, kerst-lekkers


Kortom, een verwenavond voor jezelf!

Meld je aan via [email protected]

of 06-30033426

 

VERDIEPINGS-MIDDAG: 

JOUW LICHT-INGEVINGEN in kerstsfeer! 

Donderdag 19 december 2019


Tijdens boekpresentaties merk ik dat het heel fijn is om voor te lezen uit mijn boek. Er ontstaat dan meteen een mooi liefdesveld dat voelbaar is voor de luisteraars. Juist omdat er zulke mooie verbindingen tussen mensen ontstaan heb ik besloten om thuis een dagdeel over Licht-ingevingen te organiseren.

Een middag waarop we het licht in onszelf gaan voelen, waar we elkaar werkelijk ontmoeten en gaan genieten van een mooie meditatie, van mooie verhalen, channelings, een middag waarop je je vragen mag stellen en wat er mag ontstaan in het moment. Een middag voor verbinding en innerlijke  groei, helemaal voor jou! En natuurlijk lees ik jullie voor uit mijn boek ...


Het wordt een bijzondere, inspirerende middag voor iedereen die nieuwsgierig is naar 'er is meer' ....
Vind je het leuk om me te ontmoeten? Je hoeft het boek echt niet gelezen te hebben, kom en laat je verrassen! 

DONDERDAG 19 DECEMBER  2019
van 13.00 - 16.00 uur
Locatie bij mij thuis, Moseik 18 - Best
Ik zorg voor thee/koffie/lekkers
Bijdrage: € 10,00 p.p. 
en natuurlijk is mijn boek dan te koop voor geïnteresseerden, als je mijn boek dan aanschaft, krijg je € 5,00 korting op
de aanschafprijs. 

                                                

                                                     *****************

HEILIGENCOLLAGE MAKEN op groot formaat! 

OP AANVRAAG

van 19.30 - 22.30 uur


Een heerlijke activiteit, ontspannend en verrijkend:
Je maakt een mooie collage met prachtige afbeeldingen van heiligen, engelen, Herrezen Meesters, Maria, Jezus, Maria-Magdalena, Boeddha's en nog meer ... in een fijne sfeer komen we tot rust met een meditatie, we genieten van koffie/thee met iets lekkers. Zo'n mooie collage doet iets met je, kom je het ook eens ervaren? Maak een collage voor jezelf of geef er één cadeau!


Ik verzamel al jaren kaarten met mooie afbeeldingen van heiligen, Herrezen Meesters en engelen. Ook fotografeer ik in elke kerk die ik bezoek de prachtigste heiligenbeelden. De kleuren, de gezichtsuitdrukkingen, ik word er blij van. De mooiste afbeeldingen bij elkaar in een lijst zorgen voor een prachtige, blij-makende, serene energie, kom je het ook eens ervaren?

Deze avonden staan bekend om hun heerlijke sfeer, we werken in stilte of delen juist mooie ervaringen, alles is goed. Ik organiseer deze avonden bij mij thuis aan tafel, en verwelkom je graag daar! 
Steeds vaker krijg ik de vraag om een avond te organiseren t.g.v. een feestje, een verjaardag, een speciale gelegenheid.

Dit is zeker mogelijk, ik denk graag met jullie mee omdat ik het heerlijk vind in mijn huis mensen te verwelkomen en ervoor te zorgen dat jullie een geweldige avond hebben.

Ik denk graag met je mee, neem gerust contact op als je samen met vriendinnen een mooie collage wilt maken met fijne begeleiding.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op 

per mail: [email protected]

of per telefoon 06-30033426