top of page

MIJN BOEK

ALLES OVER MIJN BOEK: 'LICHT-INGEVINGEN'

LAATSTE LEZERSREACTIE: Ik heb je boek besteld en heb het eerste deel bijna in één ruk uitgelezen ... Prachtig! Het sterkt mij ook in het gevoel dat wij lichtwerkers niet voor niets nu op aarde zijn. Dank je wel voor het delen van jouw mooie ervaringen! C. van Dijk 

Marit over haar boek:

In het boek heb ik over mijn bijzondere ervaringen van de afgelopen twaalf jaar geschreven, gebeurtenissen uit het dagelijkse leven en tijdens mijn spirituele reizen. Mijn persoonlijke 'weg naar binnen': soms met humor, open en eerlijk.

Vanaf 2010 sta ik in contact met een herrezen Meester waar ik mooie woorden van door krijg, deze zijn sinds oktober 2010 zijn te lezen op deze site. Ik heb dit boek geschreven omdat ik deze boodschappen vol licht in mijn handen wilde hebben, om de trilling te kunnen voelen en om nog veel meer mensen te bereiken.

Het boek is uiteindelijk 413 pagina's 'dik' geworden. Het is zo'n mooi boek geworden, op zachtglanzend papier, vol prachtige foto's. Bijna álle foto's die in het boek staan zijn door mijzelf gemaakt, op bijzondere momenten, op reizen, en veel foto's dragen de sfeer van het bijbehorende verhaal in zich.

Op 20 oktober 2018 was mijn BOEKPRESENTATIE, het is een geweldig feest geweest met bijna 100 gasten in 't Lichthuys in Best.

Het mooiste wat ik me kan bedenken is dat mensen tijdens het lezen van mijn verhaal gaan ervaren dat ook zíj prachtige ervaringen kunnen hebben, mooie inzichten kunnen krijgen en vooral, gaan geloven in zichzelf, in hun waarde als persoon op aarde. En dat er zoveel liefde is om ons heen, als we onszelf maar toe zouden staan te voelen. Ik vertel in dit boek over hoe mijn ‘weg’ is verlopen, ik heb geschreven vanuit mijn hart, kwetsbaar, eerlijk, met humor. Het licht in ieder van ons wordt voelbaar, al lezend en dat is zo mooi. 

INGESPROKEN GELUIDSBESTAND: Hoofdstuk 8: Nieuwsgierigheid wordt beloond

LEZERSREACTIES KLIK HIER 

Woorden van de uitgeverij Elikser: Een warm, bemoedigend en inspirerend boek met channelings en uitleg over de sferen en de huidige tijd.

Het is aan ons het proces aan te gaan om in onszelf te keren en te onderzoeken waar ons licht is. Het licht vanwaaruit wij eindeloos kunnen putten om werkelijk te zijn wie we van oorsprong zijn. Deze weg mag ieder voor zich gaan. Ik noem het de weg van het Licht, het donker niet schuwend: het donker en het licht in jezelf omarmend en met elkaar verenigend. In elk verhaal dat ik heb geschreven is het Licht al voelbaar. In de vele channelings is de innerlijke kracht die ieder van ons bezit zichtbaar, evenals de steun die we daarbij krijgen vanuit de Lichtwereld.

Marit Karssens doet in dit boek verslag van de innerlijke weg die zij de afgelopen jaren heeft afgelegd. Ze begint met de beschrijving hoe ze in 2010 voor het eerst bewust in ‘contact’ met Herrezen Meester Kuthumi stond en in de jaren daarvoor stap voor stap de ‘weg naar binnen’ is gegaan. 

In het tweede deel staan 33 channelings met elk bemoedigende woorden voor iedereen die deze boodschappen op waarde weet te schatten.

Een extra aanvulling vormen 8 channelings die ze in de kersttijd geschreven heeft, met vaak een bijzondere lading en een boodschap van vrede en verstilling.

In het derde deel komen een aantal vragen en antwoorden aan bod, die buiten de algemene channelings om in de loop van de jaren door haar en anderen gesteld werden.

Het is een warm, bemoedigend en inspirerend boek. 

Ds. Martin Kroon, spreker op mijn boekpresentatie wist het zo prachtig te verwoorden:

(ik deel zijn woorden met zijn toestemming)

Jouw boek, Marit zegt: wij mensen, wij zijn van meet af aan al met die goddelijke werkelijkheid verbonden. Nu en hier. Er is een levende verbinding met de Bron, de werkelijkheid waaruit wij voortkomen. We zijn ons daar alleen niet, lang niet altijd van bewust. Jouw boek is een oproep aan ons allen om open te staan voor die meerdimensionale kosmos. En dat je met dat “meer tussen hemel en aarde” ook verbinding kunt krijgen als we tenminste tot rust komen en ervoor open staan...

En als slotwoord:

Zo kan er ook een diep vertrouwen ontstaan: We worden gezien, gekend. We worden begeleid. Een innerlijk weten, voelen: wie je ook bent, wat je ook gelooft, of denkt of voelt, en wat jou ook overkomt, je bent geliefd. Een basic trust, een nieuw houvast juist vanuit het loslaten van alle kennis en schijnwaarheden…. Het is die innerlijke ervaringslaag, een laag waar wij als mensen eigenlijk geen taal voor hebben of liever gezegd: daar schiet onze taal vaak tekort …… Of het moet de taal van de ziel zijn. Want op zielsniveau ontmoet je in de ander jezelf, en daarin die grote Briljant waar wij alle naar op weg zijn. Dan vallen de verschillen weg en stroomt er alleen nog maar licht en liefde. En wordt er een diepe verbondenheid wordt zichtbaar, voelbaar. Zoals vandaag, wij allen hier bijeen en verbonden rond de presentatie van jouw boek, lieve Marit! Ik wens jou alle geluk!

Dat het Licht van jouw boek naar alle kanten zichtbaar mag worden is mijn wens!

WAAR IS HET BOEK TE KOOP:

rechtstreeks via mij voor € 29,95 stuur ik u een door mij gesigneerd exemplaar toe,

er komen dan nog € 4,10 verzendkosten bij

via Uitgeverij Elikser te Leeuwarden voor € 29,95 zonder verzendkosten

klik hier: https://www.elikser.nl/licht-ingevingen.htm

EN NATUURLIJK IS HET BOEK OOK VERKRIJGBAAR VIA DE REGULIERE BOEKHANDEL!  

-----------------------------------------------------------------------------------------------

RECENSIE door Marjan van Druenen-Bolk, recensent bij o.a. NBD Biblion op HEBBAN.NL

Prachtige omslag, sprekende foto’s en tekst op hoogwaardig glanspapier met een gewicht van meer dan 1100 gram: het debuut van Marit Karssens. Zij is energetisch therapeut en geeft persoonlijke sessies en workshops. Sinds 2010 staat Karssens in contact met Meester Kuthumi (spreek uit: Koothoomi), een adept uit het begin van de 19e eeuw. Dit contact gebeurt door middel van channeling. Tijdens een channeling zet Karssens haar eigen gedachten opzij, zodat ze open staat voor de boodschap van de Opgestegen Meester. Haar missie: de boodschap van Licht en Liefde uitdragen door mensen eraan te herinneren wie zij werkelijk zijn.

Het boek bestaat uit 2 delen. Het eerste deel vertelt hoe Karssens

persoonlijke proces van channelen is ontstaan. Het is haar chronologische levensverhaal van de afgelopen 10 jaar met terugblikken op haar jeugd. Een boeiend verhaal over haar reizen, haar dilemma’s, inzichten en dromen. Het leggen van verbindingen met andere mensen en culturen is hier een thema op zich. Deel twee bestaat uit 33 channelings van de afgelopen 8 jaar met als bonus 8 extra channelings met kersttijd als thema: een boodschap van vrede en verstilling.

Hoewel het meer Marit's weg naar innerlijke groei en bewustzijn weerspiegelt, zou het ook, wanneer je ervoor open staat, jouw verhaal kunnen zijn. Elke channeling raakt weer een diepere laag van je bewustzijn aan. Gaandeweg leer je dat naast het leven in deze wereld, er ook nog een andere werkelijkheid bestaat.

De channelings kunnen ook gebruikt worden als een orakel. Zorg dat je goed geaard bent en kies willekeurig een channeling uit. Je kunt vooraf een vraag stellen, intuïtief een keuze maken en je onderdompelen in een liefdevol antwoord. Krijg je niet meteen waar je op gehoopt had, luister dan naar je dromen.

Als bonus krijgen we nog enkele vragen over: Een Cursus in Wonderen (ECIW), syndroom van Down, lichtcoderingen, de 5e dimensie (dimensie is een staat van bewustzijn), trillingsniveau aarde en zelfdoding. En als laatste de grote vraag: hoe houden wij -daar waar de grote gebeurtenissen op wereldniveau elkaar snel opvolgen- de moed erin? Kuthumi geeft ons wijze en liefdevolle boodschappen.

Licht-ingevingen is helder geschreven en ondanks dat channeling veelal moeilijk te bevatten is, wordt dit boek nergens vaag of zweverig.

BEKIJK HET ARTIKEL

RECENSIE

Zo leuk! Een lieve vriendin én columniste schreef een mooie recensie over mijn boek Licht-ingevingen, ik ben er bij mee!

Ken je dat?

In een flits krijg je een ingeving, een inzicht of ‘weet’ je intuïtief ineens wat je te doen staat. Het is alsof je een boodschap krijgt. Hoe ga je daar mee om? Volg je deze, vaak impulsieve, boodschappen of leg je ze naast je neer? Luister je naar je intuïtie of naar dat stemmetje wat meteen tegen je zegt: ‘nee joh, da’s gek, dat gaan we niet doen’, of ‘nee hoor, nu even niet!’

Marit laat ons in haar boek ‘licht-ingevingen’ zelf ervaren wat het met je doet als je wel gehoor geeft aan je intuïtie en je de boodschappen die je ontvangt, serieus neemt en volgt. Zij vertrouwt op de innerlijke stem die haar leidt en die haar in situaties brengt waarvan ze weet: ’hier ben ik nodig, nu op dit moment’. Dat vraagt om moed, moed naar binnen te keren, een andere weg te gaan, soms dwars tegen onze eigen gewoontes in.

In hele toegankelijke bewoordingen beschrijft Marit waargebeurde levensverhalen, ervaringen die zij heeft opgedaan op haar intuïtieve weg.

Het is haar vaste overtuiging dat alle intuïtieve boodschappen afkomstig zijn uit de ‘Licht-wereld’, die in een onzichtbare dimensie om ons heen is en ieder van ons wil stimuleren ons liefdevol op te stellen, naar onszelf, naar onze medemens en naar Moeder Aarde. De gechannelde berichten die in dit boek zijn opgenomen brengen troost en bemoediging voor hen die bereid zijn de weg naar binnen af te leggen en de eigen intuïtie te volgen.

W. Jansen - v.d. Scheur 

thumbnail_IMG_20220919_110657_edited.jpg
bottom of page