De weg van het Licht

Herinner je wie je werkelijk bent

 

                         
                             ALLES OVER MIJN BOEK: 'LICHT-INGEVINGEN' 

INGESPROKEN GELUIDSBESTAND:  Hoofdstuk 8: Nieuwsgierigheid wordt beloond


IN DE MEDIA: NIEUWSTE RECENSIE OP 'ZOBEGAAFD.NL' 


Woorden van de uitgeverij Elikser: Een warm, bemoedigend en inspirerend boek met channelings en uitleg over de sferen en de huidige tijd.


Het is aan ons het proces aan te gaan om in onszelf te keren en te onderzoeken waar ons licht is. Het licht vanwaaruit wij eindeloos kunnen putten om werkelijk te zijn wie we van oorsprong zijn. Deze weg mag ieder voor zich gaan. Ik noem het de weg van het Licht, het donker niet schuwend: het donker en het licht in jezelf omarmend en met elkaar verenigend. In elk verhaal dat ik heb geschreven is het Licht al voelbaar. In de vele channelings is de innerlijke kracht die ieder van ons bezit zichtbaar, evenals de steun die we daarbij krijgen vanuit de Lichtwereld.

Marit Karssens doet in dit boek verslag van de innerlijke weg die zij de afgelopen jaren heeft afgelegd. 

Ze begint met de beschrijving hoe ze in 2010 voor het eerst bewust in ‘contact’ met Herrezen Meester Kuthumi stond en in de jaren daarvoor stap voor stap de ‘weg naar binnen’ is gegaan. 

In het tweede deel staan 33 channelings met elk bemoedigende woorden voor iedereen die deze boodschappen op waarde weet te schatten. 

Een extra aanvulling vormen 8 channelings die ze in de kersttijd geschreven heeft, met vaak een bijzondere lading en een boodschap van vrede en verstilling. 
In het derde deel komen een aantal vragen en antwoorden aan bod, die buiten de algemene channelings om in de loop van de jaren door haar en anderen gesteld werden. 
Het is een warm, bemoedigend en inspirerend boek. 

Marit over haar boek: 

In het boek heb ik over mijn bijzondere ervaringen van de afgelopen twaalf jaar geschreven, gebeurtenissen uit het dagelijkse leven en  tijdens mijn spirituele reizen. Mijn persoonlijke 'weg naar binnen': soms met humor, open en eerlijk.

Vanaf 2010 sta ik in contact met een herrezen Meester waar ik mooie woorden van door krijg, deze zijn sinds oktober 2010 zijn te lezen op deze site. Ik heb dit boek geschreven omdat ik deze boodschappen vol licht in mijn handen  wilde hebben, om de trilling te kunnen voelen en om nog veel meer mensen te bereiken.


Het boek is uiteindelijk 413 pagina's 'dik' geworden. Het is zo'n mooi boek geworden, op zachtglanzend papier, vol prachtige foto's.  Bijna álle foto's die in het boek staan zijn door mijzelf gemaakt, op bijzondere momenten, op reizen, en veel foto's dragen de sfeer van het bijbehorende verhaal in zich.

Op 20 oktober 2018 was mijn BOEKPRESENTATIE, het is een geweldig feest geweest met bijna 100 gasten in 't Lichthuys in Best.

Het mooiste wat ik me kan bedenken is dat mensen tijdens het lezen van mijn verhaal gaan ervaren dat ook zíj prachtige ervaringen kunnen hebben, mooie inzichten kunnen krijgen en

vooral, gaan geloven in zichzelf, in hun waarde als persoon op aarde. En dat er zoveel

liefde is om ons heen, als we onszelf maar toe zouden staan te voelen. Ik vertel in dit boek over hoe mijn ‘weg’ is verlopen, ik heb geschreven vanuit mijn hart, kwetsbaar, eerlijk, met humor. Het licht in ieder van ons wordt voelbaar, al lezend en dat is zo mooi. 


Ds. Martin Kroon, spreker op mijn boekpresentatie wist het zo prachtig te verwoorden: 

(ik deel zijn woorden met zijn toestemming)


Jouw boek, Marit zegt: wij mensen, wij zijn van meet af aan al met die goddelijke werkelijkheid verbonden.  Nu en hier. Er is een levende verbinding met de Bron, de werkelijkheid waaruit wij voortkomen. We zijn ons daar alleen niet, lang niet altijd van bewust. Jouw boek is een oproep aan ons allen om open te staan voor die meerdimensionale kosmos.  En dat je met dat “meer tussen hemel en aarde”  ook verbinding kunt krijgen als we tenminste tot rust komen en ervoor open staan...


En als slotwoord:


Zo kan er ook een diep vertrouwen ontstaan: We worden gezien, gekend. We worden begeleid. Een innerlijk weten, voelen: wie je ook bent, wat je ook gelooft, of denkt of voelt, en wat jou ook overkomt, je bent geliefd. Een basic trust, een nieuw houvast  juist vanuit het loslaten van alle kennis en schijnwaarheden….  Het is die innerlijke ervaringslaag, een laag waar wij als mensen eigenlijk geen taal voor hebben of liever gezegd: daar schiet onze taal vaak tekort ……   Of het moet de taal van de ziel zijn. Want op zielsniveau ontmoet je in de ander jezelf, en daarin die grote Briljant waar wij alle naar op weg zijn. Dan vallen de verschillen weg en stroomt er alleen nog maar licht en liefde. En wordt er een diepe verbondenheid wordt zichtbaar, voelbaar. Zoals vandaag, wij allen hier bijeen en verbonden rond de presentatie van jouw boek, lieve Marit! Ik wens jou alle geluk!


Dat het Licht van jouw boek naar alle kanten zichtbaar mag worden is mijn wens!
HET BOEK IS NU TE KOOP:


rechtstreeks via mij voor € 27,95 stuur ik u een door mij gesigneerd exemplaar toe, 

er komen dan nog € 3,80 verzendkosten bij


via Uitgeverij Elikser te Leeuwarden  voor € 27,95 zonder verzendkosten 

klik hier:  https://www.elikser.nl/licht-ingevingen.htm


EN NATUURLIJK IS HET BOEK OOK VERKRIJGBAAR VIA DE REGULIERE BOEKHANDEL!  


VERDIEPINGS-MIDDAG: 
JOUW LICHT-INGEVINGEN

Tijdens de boekpresentatie heb ik een verhaal uit mijn boek voorgelezen, er ontstond zo'n verbinding dat ik besloten heb om thuis een dagdeel over Licht-ingevingen te organiseren.

Een middag waarop we het licht in onszelf gaan voelen, waar we elkaar werkelijk ontmoeten en gaan genieten van een mooie meditatie, van channelings, een middag waarop je je vragen mag stellen en wat er mag ontstaan in het moment. Een middag voor verbinding en innerlijke  groei, helemaal voor jou! En natuurlijk lees ik jullie voor uit mijn boek ...

Het wordt een bijzondere, inspirerende middag voor iedereen die nieuwsgierig is naar 'er is meer' ....
Vind je het leuk om me te ontmoeten? Je hoeft het boek echt niet gelezen te hebben, kom en laat je verrassen! 

Op dinsdagmiddag 26 maart 2019
van 13.00 - 16.00 uur
Locatie bij mij thuis, Moseik 18 - Best
Ik zorg voor thee/koffie/lekkers
Bijdrage: € 10,00 p.p. 
en natuurlijk is mijn boek dan te koop voor geïnteresseerden.Inmiddels komen de reacties binnen, ik word er wel heel blij van!


'Jouw boek draagt de nieuwetijdsfrequenties in zich!'

'Een boek wat je weer hoop geeft in turbulente tijden. Aanrader voor ieder die geïnteresseerd is in vernieuwing, 

groei en verdieping op het persoonlijk vlak'  G.C.H.

'Dat boek 'Lichtingevingen' van jou Marit, is een heling op zichzelf. Een aanrader voor iedereen die 'dieper wil voelen. 

 Ik word er heel blij van. Je brengt de zachte kant in me naar boven. Zoveel hoop en steun voor liefdevolle verandering, 

 dat ik de ontroering en verwondering weer toe durf te laten.' R.H.

'En wat vind ik zojuist in mijn brievenbus ... jouw boek ... ooh zo mooi ... ik kreeg tranen in mijn ogen toen ik hem zag en voelde.

De mooie zachte kleur blauw van het boek met al haar foto's en teksten ... wat een geschenk!!!

En dan jouw boodschap ... dankjewel lieve Marit!! Ik voel me diep ontroerd en dankbaar!

Én zelfs de pagina's voelen zacht! C.v.L.

'Je boek is werkelijk heel bijzonder!' M.v.A. 

'Ik ben de hele dag in verwondering ... lezen ... en ... voelbaar, licht ' M.H.

'Het is een prachtig boek, heel inspirerend!' M.W.

'Supergaaf om te lezen en te voelen! E.S.

'ik schrijf later een recensie, maar ik wilde je laten weten dat ik bijna continu ontroerd ben, bij elke bladzijde moet ik huilen ...'M.N.

'Het boek tilt me op, alleen al als ik ernaar kijk'. C.v.L.

'De beschrijving van jouw ervaringen, zorgt ervoor dat mijn bewustzijn vergroot wordt'. M.N.

'Het is zo zuiver geschreven, dat is voelbaar'. M.W.

'Wat een warmte, licht en liefde straalt het boek uit, geweldig!'

'Ik merk de afgelopen weken, of eigenlijk maanden, dat mijn zoektocht is veranderd in vinden. Steeds meer vallen puzzelstukjes op de plek en kom ik meer bij mezelf. Steeds meer rust en ruimte is mijn deel en het wordt steeds duidelijker hoe ik mijn leven verder mag vormgeven en invullen. Jouw boek is hier een onderdeel van. De verhalen of channelings bieden mij op momenten de bevestiging van waar ik op dat moment sta. 
Het boek leidt mij naar de tekst die ik die dag mag lezen. Vandaag was dat 'Thuiskomen bij jezelf'. En zo voelt het de laatste dagen inderdaad, waarbij verbinding het centrale thema is. Verbinding met mezelf én met de ander. Struikelblokken worden opgeruimd en er ontstaat meer vrijheid en ruimte om dat te doen, waarvoor ik hier ben.
Prachtige tekst uit de channeling:
Ga in vrede en verspreid het Licht, jouw Licht, ons Licht.
Wij zijn een, komend uit dezelfde Bron.
Verbind je met de ander van hart tot hart.' G. de V. 


'Tijdens een dag ziek-zijn je boek gelezen... diepe ontroering; raakt zo het hart!! Dank je wel, Marit Karssens' T.v.d.K.