top of page

DE WIJSHEID VAN JE HART

Channeling van april 2021

met MEDITATIE

Het is zaterdagmorgen 10 april 2021 en het is heel stil in huis, ik heb zo de behoefte om een mooie channeling in te spreken. Ik zit op de bank en ik hoop dat er mooie woorden zullen komen die ons helpen in deze tijd. De lente was er even, die gaf moed en hoop, een gevoel van lichtheid. Daarna kwam de sneeuw, de verstilling. Nu is het somber weer en ik denk dat veel mensen heel blij zouden worden van iets positiefs, ook van een fijne meditatie die licht brengt. Het wordt stil in mijzelf en ik wacht op de woorden die gaan komen. Ik ga vanuit mijn innerlijk weten in verbinding met Mr. Kuthumi, een Herrezen Meester waar ik mee in contact sta sinds 2010. Hij is een deel van mij, zo voelt het.

K./I.H.R.:

Lieve mensen,

Wat is het fijn om weer even op deze manier contact te maken met jullie allen, met allen die hiervoor open staan. Met allen die voelen dat er meer is, meer dan de wereld van alledag, de wereld met alle sombere berichten, met het leed, met het strijden. Het is zo belangrijk om je af te stemmen op het licht in jezelf, van waaruit je verbonden bent met het Grotere Geheel, noem het God, noem het Al dat Is. Hoe je het ook ervaart, met datgene wat groter is dan jij alleen en van waaruit het allemaal wat gemakkelijker en draaglijker wordt.

Het is een moeilijke tijd voor jullie. Het is moeilijk om het licht te blijven voelen, om niet mee te gaan in de maalstroom van gedachten, van doemdenken, van elkaar veroordelen. Volg je wel de regels, volg je niet de regels, ga je wel mee in alles wat er wordt gezegd, in alles wat er te horen, te lezen is. Of blijf je alles wat voelbaar is, toetsen in je hart, van binnenuit, zonder oordeel maar puur vanuit jouw Zijn: wat klopt voor jou, waarin ga jij mee en waarin voel jij dat het gewoon voor jou niet de juiste weg is?

Het is moeilijk voor ieder van jullie. Ook al volg je alles wat er wordt verteld klakkeloos op en blijf je vol positieve verwachting, Zelfs dan zullen er af en toe signalen zijn waar je onrustig van wordt. En misschien berust je daarin en ga je mee in alles wat er wordt verteld.

Misschien ben je helemaal aan de andere kant, wantrouwend, veroordeel je alles wat er op je pad komt, wil je nergens meer iets van weten, ga je mee in het oordelen, in het veroordelen. Is dat jouw weg, is dat de juiste weg?

In je hart is een hartenergie voelbaar, van daaruit wordt de juistheid van berichten en datgene wat goed is voor jou voelbaar. De ene keer ga je mee met de grote massa en de andere keer ook helemaal niet. Misschien kan je het dan niet verwoorden, kun je alleen zeggen: 'het voelt voor mij niet goed'. Misschien zegt de wereld om je heen dan dat je dom bezig bent, dat is heel goed mogelijk.

Blijf de gouden middenweg bewandelen waarin we het in onze vorige woorden over hadden (HET GOUDEN MIDDEN).

De gouden middenweg die ook zo voelbaar is. En dat is zeker niet de makkelijke weg, want ook jij wilt uit deze crisis, ook jij wilt weer de vrijheid voelen in alles. Maar als je de gouden middenweg bewandelt Is er ook vrijheid voelbaar in heel veel dingen waarin jij jouw eigen vrijheid claimt, waarin jij voelt, oprecht voelt dat niets jou tegenhoudt om te zijn wie je werkelijk bent. 

Wij willen je meenemen in een meditatie waarin je leert om te gaan met de keuzes die jou worden voorgelegd, hoe ze dan ook zullen uitvallen. Voor jou is dat dan jouw weg omdat het klopt met de wijsheid van je hart. En voor de één zal het anders uitpakken dan voor de ander en dat is prima, als het maar klopt met jouw gevoel.

Zolang jij jouw gevoel volgt en 100 % staat achter de beslissingen die jij neemt, dan klopt het voor jou: fysiek, mentaal, energetisch. Maar wees er wel zeker van dat dit jouw weg is en daarvoor is enig zelfonderzoek nodig. Het is niet alleen te beredeneren vanuit het verstand, vanuit dat wat je hoort, lees, bekijkt op filmpjes. Blijf alles wat je ziet, hoort bekijken vanuit een diepere laag, vanuit jouw hartenergie en kijk dan wat jouw beslissing is in deze.

LUISTER HIER NAAR DE MEDITATIE VIA MIJN YOUTUBE KANAAL

DEZE DUURT 35 MINUTEN, NEEM ER EVEN ECHT DE TIJD VOOR

SLOTBOODSCHAP:
Lieve mensen, 

Wij danken jullie,

Wij danken jullie voor je weg, voor je vertrouwen,

voor jullie verbinding met ons, de wereld van het Licht.

Via jou hebben wij de ingang op Aarde

Via jouw Zijn op aarde, jouw liefde, jouw werk,

kunnen wij ons werk doen.

Voel maar hoe wij door jou heen werken

en vertrouw erop dat dat gebeurt wat nodig is.

Zie in elke dag een kans op een nieuw begin.

Vraag ons om jou te helpen,

wij zijn met jou verbonden.

Wij zijn er zo graag, met jullie allen.

We weten, dit is een moeilijke tijd voor jullie.

Zie ook het mooie in elke dag,

voel het licht vanuit je hart,

voel van waaruit jij jouw weg loopt op de Aarde.

Voel diep in jezelf hoe wij je helpen

om de juiste beslissingen te nemen.

Vertrouw erop: de lente breekt aan,

het nieuwe begin is al begonnen.

De nieuwe wereld is al voelbaar.

Blijf vertrouwen, blijf je licht voeden

en weet dat wij altijd met jullie zijn,

nu en altijd.

Dank jullie wel

Ga in vrede

Mr. Kuthumi, de I.H. Raad

door Marit Karssens 

bottom of page