top of page

UITLEG VAN DROMEN DOOR MR. KUTHUMI

Het komt soms voor dat je wakker wordt en beseft dat de droom die je hebt gehad een diepere betekenis heeft, heel belangrijk voor je is....

Vaak heb je zelf wel een idee wat je kunt leren van zo'n droom, maar soms heb je het gevoel dat er een belangrijke boodschap in verscholen zit die je zelf nog niet kunt duiden.

Dan is het mogelijk om mij je droom toe te sturen per mail, ik verbind me dan met deze droom en vraag aan Mr. Kuthumi mij een antwoord, een uitleg voor jou te geven.

Hoe snel je antwoord krijgt, hangt af van mijn agenda, maar daar maak ik dan

per mail een afspraak over met jou, meestal binnen 14 dagen.

Kosten voor droomuitleg: 30 euro

Zodra ik het bedrag op de rekening heb ontvangen, neem ik de toegestuurde vraag in behandeling.

Je krijgt de complete uitleg dan uitgetypt als word document via mail toegestuurd.

PERSOONLIJKE CHANNELING DOOR MR. KUTHUMI

Soms is het fijn om een rechtstreeks antwoord te krijgen op jouw persoonlijke vragen of problemen. Dit is mogelijk via mailcontact. Het antwoord zal altijd inzichten bieden en liefdevol zijn, voor mij is het fijn om een idee vooraf te krijgen over wie je bent en hoe je op dit moment in het leven staat. Ik verbind mij met de energie van Mr. Kuthumi en schrijf de antwoorden die ik binnenkrijg op. Je krijgt deze uitgetypt als word document door mij per mail opgestuurd, meestal binnen 14 dagen.

Kosten voor een persoonlijke channeling: 30 euro, van tevoren over te maken.

De antwoorden gaan altijd dieper dan de uitgetypte tekst, ze zijn een waardevolle aanvulling in jouw proces van bewustzijnsontwikkeling.

bottom of page