top of page

HEILIGENCOLLAGE MAKEN 

DINSDAG 19 maart 2024

Een heerlijke activiteit, ontspannend en verrijkend:

Je maakt een mooie collage met prachtige afbeeldingen van heiligen, engelen, Herrezen Meesters, Maria, Jezus, Maria-Magdalena en nog meer ... in een fijne sfeer komen we tot rust met een meditatie, we genieten van koffie/thee met iets lekkers. Zo'n mooie collage doet iets met je, kom je het ook eens ervaren? Maak een collage voor jezelf of geef er één cadeau!

Al tijdens de meditatie word je geraakt door de sfeer en kom je in een stemming waarin je de mooiste keuze in afbeeldingen kunt maken voor jou persoonlijke collage. Het is vaak ontroerend mooi te zien hoe ieder precies weet wat nodig is op dit moment.  

Ik verzamel al jaren kaarten met mooie afbeeldingen van heiligen, Herrezen Meesters en engelen. Ook fotografeer ik in elke kerk die ik bezoek de prachtigste heiligenbeelden. De kleuren, de gezichtsuitdrukkingen, ik word er blij van. De mooiste afbeeldingen bij elkaar in een lijst zorgen voor een prachtige, blij-makende, serene energie, kom je het ook eens ervaren?

Deze avonden staan bekend om hun heerlijke sfeer, we werken in stilte of delen juist mooie ervaringen, alles is goed. Ik organiseer deze avonden bij mij thuis aan tafel, en verwelkom je graag daar! 

Steeds vaker krijg ik de vraag om een avond te organiseren t.g.v. een feestje, een verjaardag, een speciale gelegenheid.

Dit is zeker mogelijk, ik denk graag met jullie mee omdat ik het heerlijk vind in mijn huis mensen te verwelkomen en ervoor te zorgen dat jullie een geweldige avond hebben.

Ik denk graag met je mee, neem gerust contact op als je samen met vriendinnen een mooie collage wilt maken met fijne begeleiding.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op

per mail: maritkarssens@hotmail.com

of per telefoon 06-30033426

Locatie: bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ Best

Wanneer: dinsdag 19 maart 2024

van 19.30 - 22.30 uur

Bijdrage: 30,00 euro inclusief lijst, koffie/thee/lekkers 

nieuwe datum: di. 21 mei 2024

thumbnail_20240213_093317.jpg
bottom of page