top of page
thumbnail_20230404_145054.jpg

Creatieve SamenZijn avonden

 

 

Het afgelopen jaar heb ik een aantal keer de SamenZijn avonden, met live channeling en meditatie, georganiseerd bij mij thuis. 

De Creatieve SamenZijn avonden die ik nu ga organiseren, vormen een creatieve invulling en aanvulling op deze goed bezochte avonden. 

 

Creatieve SamenZijn avonden:  DINSDAGAVOND 20 FEBRUARI 2024

Heb je ook zo'n zin in een heerlijke ontspannen avond met diepgang? Deels in stilte, in verbinding, in een fijne sfeer vol warmte en licht? Met een mooie geleide meditatie die overgaat in een mooie creatieve invulling?
 

* Thema: JE INNERLIJKE KIND


* We beginnen met een heerlijke meditatie, speciaal afgestemd op dit thema. Lio en ik zingen mooie liederen en er is ook een heel speciale mantra die we samen gaan zingen.

* Luister jij wel eens naar jouw innerlijke kind? Deze avond kom je werkelijk in contact met jouw innerlijke kind, met de kinderlijke verwondering, het plezier, de verbinding met de Bron. Al luisterend naar een speciale geleide meditatie gaan we samen heerlijk aan de slag, al schrijvend, tekenend, plakkend.... Er is vast een vorm die jou aanspreekt. Ik vertel je er op de op de avond zelf graag meer over.

Een heel mooi moment op de avond is het samen zingen van een heel speciale mantra, speciaal gericht op jouw innerlijke kind, heerlijk om samen al zingend de verbinding en de  vreugde te voelen.

 

 

Algemeen:

Een paar dagen van tevoren dient het thema zich aan, ik ga dan op zoek naar een creatieve invulling die past bij het thema. 

Op de avond zelf komen we in alle rust en stilte bij elkaar. 

 

Na een korte deelronde (wat speelt er nu bij jou, wat vraagt de aandacht, wat is jouw verlangen voor deze avond) gaan we over tot een fijne, diepgaande meditatie die het thema aan zal raken en ons zal inspireren tot de creatieve invulling.

Daarbij kun je denken aan: intuïtief tekenen, een engelenmandala, een collage vol mooie afbeeldingen, een intuïtief moodboard van toepassing op het thema, op jouw invulling daarvan. Een ode aan de Aarde d.m.v. het leggen van een kristalgrid of een grid bestaand uit materialen uit de natuur die we van tevoren bij elkaar hebben gezocht en zo kan ik nog veel meer inspirerende creatieve uitingen bedenken, het borrelt en bruist in mij!

Heerlijk ontspannen bezig zijn, luisteren naar een geleide meditatie die je bewust maakt van een wens, een verlangen.

Een fijne, ontspannen activiteit mét diepgang. Vaak in stilte, in verbinding, in een fijne sfeer vol warmte en licht.

Kom je het ook eens ervaren? Je bent welkom bij mij thuis!

Elke keer zal het thema / de invulling van de avond anders zijn, zo is het mogelijk om diverse thema’s onder de aandacht te brengen en een verdiepende innerlijke reis te maken, keer op keer.

 

Deze tijd vraagt om verdieping, om een innerlijke reis, om creatief en inspirerend bezig te zijn, in het moment, in alle rust en stilte. 

Een SamenZijn vol warmte, vertrouwdheid en liefde in een heerlijke huiskamer-setting met voelbaar fijne energie en het gevoel het niet alleen te hoeven doen!

 

Kom je het ervaren? Ga heerlijk geïnspireerd en opgeladen weer naar huis.

Ervaringen: 'Wat een heerlijke avond, ik ga helemaal opgeladen weer naar huis'.

                    'Er ontstond zo'n mooie verbinding, wonderlijk hoe we allemaal resoneerden op

                     hetzelfde thema'. C. 

                    'ik wil je danken voor alle licht en liefde die je afgelopen jaar met mij en vele anderen deelde!'

                    'Dankjewel dat je dit bij jou thuis mogelijk maakt'. 

                    'Ik verheug me nu al op de volgende bijeenkomst! 

                    'Dankjewel voor je liefde en licht door wie je bent! Dankjewel voor je bijzondere samenzijnavonden

                    die steeds opnieuw een waardevolle ervaring brachten! R.S. 

                    

 

Maximum aantal deelnemers: 8

Van 19.30 – 22.00 uur incl. koffie/thee/lekkers en inclusief de benodigde materialen

Bijdrage: 10 euro

 

Data: 

dinsdag 26 maart 2024

 

 

 

 

 

bottom of page