top of page
IMG_20221211_162019.jpg


WEES HET LICHT IN DE  WERELD
     channeling 22 december 2023

 

 

Terwijl de wind om het huis giert, zit ik heerlijk gewikkeld in een plaid aan tafel te schrijven. Mijn Licht-inspiratiemail voor Kerst is bijna klaar, wat mist is een mooie, bemoedigende tekst.

 

De woorden die in mij opkomen zijn:

Liefde – hoop – licht – verbinding – vrede – vertrouwen – zuiverheid

Dan word ik stil, ik voel dat ik de tekst sprekend zal doorkrijgen.

Het is Jezus, Jeshua Ben Joseph die zal spreken: Ik wil jullie iets waardevols meegeven, iets wat je het hele jaar met je mee mag dragen,  niet alleen met kerst. 

 

Velen zijn geroepen, velen hebben gehoor gegeven aan hun innerlijke drang tot verandering. Als je in alles wat je doet, voelt wat zuiver is en spreekt vanuit je hart en reageert vanuit de verbinding met je hart, met de liefde die daar woont, dan word jij een Lichtbrenger, een brenger van vrede in de wereld.

 

Niet alleen nu, maar het hele jaar door. Weet dat er zovelen zijn zoals jij, die voelen dat het tijd is om op te staan. Die voelen dat ze niet anders kúnnen dan deze weg gaan, omdat het hun innerlijke roep is.

Wij roepen jullie op om het Licht in de wereld te zijn. Hoe meer mensen deze roep volgen, hoe groter het lichtveld zal zijn. Het groeit met de dag, het wordt groter en groter. Denk niet dat jouw bijdrage van Licht er niet toe doet. Samen staan jullie sterk.

1000101216.jpg

Wij wensen jullie een Kerstfeest vol vrede in je hart:

Vrede in je doen en laten.

Vrede in de woorden die je spreekt. 

Vrede, stromend door je lichaam heen, voelbaar in elke handdruk die je uitdeelt, in elke verbinding die je maakt.

                                                                                                                          Vrede vanuit je hart, gevoed vanuit jouw lichtbron, vanuit de verbinding met ons, met de Lichtwereld, met mij, Jeshua Ben Joseph, Jezus.                                                                                       

 

Dit is de enige weg: Zijn in vrede. De vrede belichamen, helemaal. Niet bang zijn om het uit te dragen. Niet bang zijn om werkelijk te voelen, om je mening te delen, om soms even ergens tegenin te gaan als het niet goed, kloppend, zuiver voelt voor jou.

 

Blijf bij jezelf en wees het Licht der wereld.

 

Wij wensen jullie een stralend Kerstfeest, waarin je in de ogen van de ander jezelf zult ontmoeten, waarin je verbindingen van Licht kunt maken. In ontmoetingen met je familieleden, met je vrienden, met je gezin, maar ook in toevallige ontmoetingen op straat. Lach eens naar die zwerver, zeg eens gedag tegen een willekeurige voorbijganger. Knoop een gesprekje aan met iemand en deel jouw vreugde en vrede, deel jouw Licht, het is zo nodig.

1000101377.jpg

En als je voelt dat je afdwaalt, kom dan terug bij jezelf en wees in de stilte. Wij roepen jullie op om meer in de stilte te zijn. Om alles wat afleidt weg te leggen, af te sluiten en te Zijn in de stilte. En je tot ons te richten met je vragen. In de stilte zul je de antwoorden krijgen, wees daar zeker van.

Deel jouw ervaringen vanuit het Licht dan met de wereld. Maak jouw vreugde kenbaar, deel het in teksten, in foto’s, in gesprekken, in dat wat jij doet: in creativiteit, maar laat het stromen, houd het niet bij jezelf.

Want wij zijn met jullie en de vrede op Aarde gaat komen, wanneer de mensen gaan terugkeren naar zichzelf, naar hun hart en gaan voelen waar het werkelijk om gaat, om het delen van licht en liefde, dan zal er vrede zijn.

Wij wensen jullie een liefdevol en stralend Kerstfeest toe: deel van wat je hebt, deel het met mensen om je heen. Geef met gulle hand en weet: van elke ontmoeting waarin jij jouw hart laat spreken, zullen wij getuige zijn.

Een prachtig Kerstfeest voor jullie allen,

dankjewel voor je aandacht, 

Jeshua Ben Joseph - Jezus

LUISTER NAAR DEZE LIVE GECHANNELDE TEKST

 

  Vrede in je hart, 

  groeit uit tot vrede in de wereld.

  Innerlijke rust, een diep vertrouwen,

  oordeelloos zijn.

  

  Kijken naar de wereld met de ogen van een kind,

  voelen wat zuiver is,

  

  weten wat jouw weg is, 

  moeiteloos, in rust.

 

  Marit

1000101174.jpg
bottom of page