top of page

WORKSHOP: ONTMOET JE KRACHTDIER

Regelmatig hoor ik dat mensen het zo jammer vinden dat ik zo ver weg woon, ze zouden zo graag eens een workshop bijwonen. Dan heb ik nu leuk nieuws! Ik ben uitgenodigd door Rob van der Niet Equilibre Centrum van Licht in Voorst om aldaar de mooie workshop: 'Ontmoet jouw Krachtdier' te geven.

"Krachtdieren zijn (symbolische) dieren die bij ons komen vanuit hogere dimensies om ons te beschermen en begeleiden op ons levenspad. Ze helpen ons om vaardigheden en kwaliteiten in onszelf te ontwikkelen en geven niet zelden bijzondere boodschappen door – als we ons hiervoor openstellen.

Op zondag 1 september 2024 kun je jouw krachtdier (of ‑dieren) ontmoeten tijdens een bijzondere workshop verzorgd door medium, energetisch healer en auteur Marit Karssens.

In principe beschikt iedereen over een of meer krachtdieren; elk dier heeft een bepaalde betekenis. Sommige dieren blijven ons hele leven bij ons, andere staan ons tijdelijk bij, bijvoorbeeld wanneer we het moeilijk hebben, onrust ervaren of voor een belangrijke beslissing staan".

Alle informatie is hier te vinden: https://www.webshop-stukkenbeter.nl/krachtdier

Ik hoop je daar te ontmoeten!

 

 

 

Vind je het fijn om je een avond onder te dompelen in de sfeer van je krachtdier? Om heerlijk te ontspannen bij een fijne, inspirerende meditatie, te luisteren naar prachtige muziek en daarna een bijzondere collage te maken rondom datgene dat jij ervaren hebt tijdens de meditatie?

Een krachtdier komt bij je vanuit hogere dimensies om je te helpen op je weg door dit leven. Het kan je steunen en soms zelf bijzondere boodschappen geven.

Misschien heb je al een idee wie jouw krachtdier is, heb je al eerder gevoeld dat een speciaal dier vaak in jouw gedachten is, of heb je bijzondere ontmoetingen gehad. Jouw krachtdier wil zich graag aan jou voorstellen. Krachtdieren kunnen voor een bepaalde tijd in je leven verschijnen zolang je de kracht van dit speciale dier nodig hebt, maar ze kunnen ook een heel leven bij je blijven en je kunt zelf meer dan één krachtdier hebben. Elk dier heeft een bepaalde betekenis voor jou. 

In een mooie meditatie stemmen we ons af of ons krachtdier en nodigen we het uit om bij jou te komen. Sta open voor het onverwachte, de uitkomst kan wel eens heel anders zijn dan wat je van tevoren dacht! Elk dier is speciaal, met unieke, bijzondere eigenschappen die jou kunnen helpen op jouw weg. 

Veel mensen zijn gefascineerd door sommige dieren en hun eigenschappen. Het krachtige paard, de wendbaarheid van een cheeta, de trouw van een hond, het eigenwijze van een kat. In dieren ontdekken we die eigenschappen die ons aanspreken.

Mijn kaartensets, kristallen, prachtige afbeeldingen om te verwerken in je collage staan tot je beschikking, voel je welkom bij mij! 

Een creatieve avond vol verbinding, ontroering, verstilling en voelbare liefde.

Waar: Bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ Best

Wanneer:  (datum nog niet bekend)  kan ook OP AANVRAAG 

Bijdrage: 30,00 euro inclusief lijst, koffie/thee/lekkers

Tijd: van 19.30 - 22.30 uur

bottom of page