top of page

HERINNER JE WIE JE WERKELIJK BENT

DONDERDAG 25 MEI 2023

Op deze dag gaan we samen op zoek naar wat jou nog tegenhoudt om je licht te laten schijnen. Om te gaan stralen, om jouw levenskracht en licht te gaan delen met de wereld. Voel je je verlangen om juist nu, in deze tijd, op Aarde te zijn en jouw bijdrage te gaan leveren aan het grotere Geheel?

Voel jij je geroepen om met mij en de groep dieper te gaan, om te gaan voelen en ervaren waarin jij jezelf nog tegenhoudt om te gaan stralen! Samen gaan we lachen, we zullen elkaar raken, spiegelen en zo groeien wij in bewustzijn.

Het is zo fijn om dit niet alleen te doen, we gaan deze dag samen op weg in een groep waarin iedereen belangrijk is en zijn rol mag spelen.

Jij doet ertoe! Ook jij mag er zijn!

Ga je met me mee op een innerlijke reis? Ik nodig je uit:

Wat mag er in jou geopend worden aan eeuwenoude kennis, aan innerlijk weten? Welke ‘blokkades’ staan jou nog in de weg om werkelijk te worden wie je van essentie al bent? Wees niet bang voor wie je werkelijk bent: ontmoet jeZelf! Wees welkom!

Vanuit een diep verlangen om me te verbinden met jou is deze workshop ontstaan, ik heb zelf een aantal keren in een sessie en in dromen ervaren dat de verbinding met eeuwenoude kennis zo dichtbij en zo belangrijk is, graag deel ik mijn ervaringen met jou. Laat je verrassen door wat zich aandient in het moment. De invulling van deze dag ligt helemaal open, we laten ons leiden door ons gevoel.

Ik zorg voor een fijne, geleide meditatie waardoor we stil worden en heel dicht bij onszelf komen, juist dan kunnen we gaan voelen wat deze dag ons wil brengen op persoonlijk vlak, maar juist daardoor ook voor zo heilzaam voor het grotere Geheel.

We gaan 'aan het werk' met de Healing Arts Lichtremedies en I.M.H.E. (Isis Magic healing Essences). We maken zelf een remedie, er zijn visualisaties, ik zorg voor een mooie geleide meditatie. We werken in een groep, doen energetisch lichaamswerk gebaseerd op de Healing Arts methode. Er is ruimte om te tekenen, en als er nog tijd over is, verzorg ik een klankschalensessie. Mijn grote verzameling kristallen en mooie inzichtkaarten-sets staan voor je klaar, ik nodig jou ook uit om jouw kristal(len) mee te nemen als je dat fijn vindt.


Deze dag vraagt om een volledig JA van jou, omdat diepe lagen kunnen worden aangeraakt. Het is fijn als je enigszins bekend bent met energetisch lichaamswerk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best (Noord-Brabant)

Wanneer: donderdag 25 mei 2023

van 9.30 - 16.30 uur

Bijdrage: € 75,00 incl. koffie/thee/fris/uitgebreide heerlijke lunch met veel biologische producten.

Maximaal aantal deelnemers: 5

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op:

maritkarssens@hotmail.com

REACTIES:

'mensen die me de dagen erna zagen zeiden dat ik er anders uit zie!'

'Ik geniet nog na van de heerlijke dag, wat is er veel gebeurd, veel aangeraakt.'

'Ik heb echt heel veel liefde mogen ervaren en ontvangen.'

'Ik zit voorlopig in een heerlijke flow, het heeft me veel goeds gebracht.'

'ik was nog niet thuis of ik kreeg een geweldige kans 'in de schoot geworpen', geheel in lijn met mijn proces van die dag!'

'het was zo fijn, je ziet me zeker terug, we houden contact!'

'Het werd mij duidelijk dat door deze dag bij jou, mijn energieveld veranderde, wat direct zijn uitwerking bleek te hebben !

bottom of page