top of page
IMG_20231004_151806_076.jpg

EEN AVOND VOL LICHT

DONDERDAG 2 NOVEMBER 2023

Op donderdagavond 2 november 2023 mag ik een mooie avond organiseren in de prachtige, sfeervolle Mariakapel Coudewater in Rosmalen! 

Het zal heerlijk zijn om daar samen met Lio te zingen in deze bijzondere, grote kapel met mooie akoestiek!

Het wordt een 'AVOND VOL LICHT' met mooie muziek, tweestemmige Joodse liederen en bijzondere mantra's, begeleid op gitaar.

💛 Ik lees jullie een prachtige, door mij gechannelde tekst voor en neem jullie mee in een geleide meditatie, afgestemd op de groep, waarin de verbinding met de Lichtwereld zo voelbaar wordt!

SamenZijn en genieten van de rust, de hart-verbinding en van het gevoel gedragen te worden.

💛 Kom je het ook ervaren? Via DEZE LINK kom je op de site van de Mariakapel waar de entreekaarten verkrijgbaar zijn.

Een avond vol moois 

Entreeprijs € 15,15 euro

19.30 - 21.30 uur

 

Nog meer lezen? Deze tekst staat ook op de site van de Mariakapel Coudewater:

“Het zou zo mooi zijn als mensen worden geraakt en hun eigen kracht, hun innerlijk licht kunnen voelen. Dat het vonkje dat in ieder mens aanwezig is mag gaan gloeien en groter mag worden als deze woorden een bedding krijgen in hun hart. Dat is mijn wens!”

Op donderdag 2 november 2023 organiseert Marit Karssens van De weg van het Licht een meditatieavond met live muziek!

  • Een avond met zang: tweestemmige mantrazang en Jiddische liederen, begeleid op gitaar en gecomponeerd of gearrangeerd door Lio Mol, zangpedagoge en zangeres. Dat Marit en Lio al bijna 15 jaar samen zingen is te horen en te voelen, ze zijn volledig afgestemd op elkaar.

  • Een avond vol prachtige woorden: een tekst door Marit gechanneld afkomstig van Jeshua Ben Joseph, Jezus of Mr. Kuthumi een Herrezen Meester, waar Marit sinds 2010 mee in verbinding staat.


 

bottom of page