top of page

WEES BLIJ MET WIE JIJ BENT      MAART 2012

Ik: het is prachtig lenteweer, maar het is wel aardig fris buiten. Ik ben begonnen met wat persoonlijke vragen van iemand, nu wil ik graag verder met de algemene channeling. Ik besluit om toch buiten te gaan zitten, op een beschut plekje uit de wind. Het is zo heerlijk in de tuin, ik hoor allerlei verschillende vogels fluiten, de merels voeren de boventoon. Het fonteintje klettert op de achtergrond en ik geniet van de heerlijke zonnestralen op mijn huid. Wat kun je je gekoesterd voelen door gewoon buiten in de zon te zijn ….

K./I.H.R.: De lente is gekomen: een nieuwe lente, een nieuw begin hoor ik jullie zeggen. Voor velen voelt het nog helemaal niet als een sprankelend nieuw begin. Het oude, zware, verdrietige, nare drukt nog zo op velen. De dagelijkse realiteit nodigt nog niet uit tot dansen, genieten en vieren.

Weet dat er ondanks alle ellende in de wereld, ondanks nare gebeurtenissen in een leven, in jouw wereld, toch lichtpuntjes te ontdekken zijn. Dat er een frisse wind over de aarde waait, een wind die vooruitgang met zich meebrengt: positief denken, weten dat jouw licht, jouw energie ertoe doet.

Een beweging van hoop, van groeien naar een nieuwe wereld, een wereld van begrip, van samenwerking, van elkaar zien en gezien worden. Van zonder oordeel over de ander zijn, van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, voor een ander, voor de natuur, voor Moeder Aarde, Gaia.

Weet dat deze wereld in aantocht is, dat velen zich voorbereiden om hun werk te gaan doen, om hun bijdrage te gaan leveren aan een nieuw begin, aan de overgang van de aarde van de derde naar de vijfde dimensie.

Twijfel niet langer zo aan jezelf, aan wie je bent, aan wat je doet, aan wat je kunt!

Je bent goed zoals je bent, als jij de overstap in je denken kunt maken van jezelf klein maken, jezelf vergelijken met anderen die ‘beter’ zijn dan jij ….... dan zul je bij jezelf al een proces in gang zetten dat zeer veel positieve energie op zal leveren.

Hoezo is een ander ‘beter’ dan jij? Wat is goed, wat is slecht, wat is beter? Wie bepaalt of iemand beter, anders is? Dat bepaal jij zelf, in je hoofd, door jezelf constant te vergelijken met anderen.

Het is aan jou om hiermee op te houden en jezelf niet langer naar beneden te halen.

Jij bent nodig, met een positieve instelling, als een mens die helemaal blij is met wie hij is, met wat hij doet. Die blij wordt als hij in de spiegel kijkt, die daar een prachtig mensenkind ziet staan, een kind van God, van Al dat Is, een kind van het universum. Helemaal zoals hij bedoeld is!

Voel wie je bent, lach naar jezelf, lach om jezelf en straal deze positieve energie uit naar de wereld.

Zet jezelf neer ín de wereld, straal je veld van positieve lichtenergie uit naar de mensen en dieren om je heen, en kijk wat er gebeurt:

Ontvang je liefde, ontvang je blijdschap? Wordt jouw lach beantwoord met een vriendelijke blik, met een lach? Spiegel jezelf in de ander en ontmoet elkaar, zie elkaar in wie je bent, in wat je doet.

Ontmoet elkaar werkelijk! Open je hart voor je medemens en laat je verrassen door wat er gebeurt, door wat er in gang wordt gezet. Blijf bij jezelf, vertrouw op je intuïtie, op je invoelende vermogens. Je wéét wat goed is, je weet wat je wilt, omdat je het voelt diep van binnen.

Ga die drempel eens over, open je hart en laat de ander jou werkelijk ontmoeten, in al je openheid, met al je liefde voelbaar ik je blik, in je woorden. Dit is waar het werkelijk om gaat: ontmoet elkaar in het dagelijks leven, leef niet langer langs elkaar heen. Ga de uitdaging aan om werkelijk verbinding te zoeken met de ander. Vertel over je gevoelens, vertel over wat je bezig houdt.

Wees niet langer bang om de Waarheid die je leeft en die je voelt in je hart naar buiten toe uit te dragen.

Wees niet bang voor veroordeling, voor afwijzing. Een prachtig mens die staat voor wie hij is, die zijn waarheid spreekt vanuit zijn hart, wordt gehoord.

Blijf niet langer luisteren naar de stemmetjes in je hoofd, maar kom uit voor wie jij bent, voor wat jij voelt, voor hoe jij wilt leven.

Deel je vreugde met anderen die misschien wel blijven hangen in de donkere, nare energie die het leven op aarde ook zo gemakkelijk met zich meebrengt. Help hen zich te herinneren wie zij werkelijk zijn, help hen de verbinding met de Bron, met hun eigen licht te maken.

Nu is de tijd, de aarde heeft mensen nodig zoals JIJ, die zich ten diepste verbinden met de ander, die het mooie zien in ieder mens, ongeacht diens donkere kanten. Want weet: als er geen duisternis was, zouden wij het licht niet kunnen zien. Ook het donker mag er zijn. Geef de donkere delen in jou zelf de aandacht waar ze om vragen, en zie dat het duister zich oplost, zich gezien weet. Laat het licht in jezelf dan naar buiten stralen en veroordeel jezelf niet om eventuele donkere aspecten. Ook zij maken deel uit van wie jij bent, ook zij hebben ervoor gezorgd dat jij geworden bent zoals jij hier nu staat:

Als een prachtig mens, klaar om zijn licht uit te laten stralen!

Wat wij jullie ook willen meegeven: besef dat zeer velen van jullie ervoor gekozen hebben om op dit moment op aarde te zijn. In deze speciale tijd waarin zo ontzettend veel te gebeuren staat.

Vaak zijn jullie al aan het werk, leveren jullie al een prachtige prestatie, onbewust, terwijl jullie denken in diepe rust te zijn: ’s nachts, in de ‘droomwereld’. Velen van jullie verrichten ’s nachts vele prachtige werkzaamheden. Dit kan energetisch zoveel energie vragen dat jullie het overdag in het aardse lichaam kunnen voelen. Denk dus niet dat je niets doet, dat jij niets waard bent voor de nieuwe tijd. Ook jij levert je bijdrage al, zij het soms nog op onbewust niveau. 

Hoe meer bewustzijn op deze ‘werkzaamheden’, vaak in parallelle levens, komt des te gemakkelijker het is om ook op aarde, in de driedimensionale realiteit jouw capaciteiten uit te dragen en neer te zetten. Voel maar eens, diep in jezelf, of je iets voelt reageren, resoneren op bovenstaande woorden. Je bent zoveel meer waard dan je zelf denkt!

Ik : Wat kan iemand doen om meer bewustzijn op andere delen, deelaspecten van zichzelf te krijgen?

K./I.H.R.: Ga vaker mediteren, zoek de rust, de stilte op in jezelf. Daar liggen de antwoorden. Luister naar je eigen, diepste gedachten, gevoelens. Wuif bepaalde positieve ideeën die je hebt over jezelf niet weg, maar wees trots op jezelf: deze gevoelens hebben een basis, deze gedachten zijn er niet zomaar. Ze komen voort uit wie jij bent, uit je hart, het ego speelt hierin geen rol.

Ik: Het is heerlijk als een mens bevestigd wordt in wie hij denkt, voelt dat hij is. Dat maakt je zoveel krachtiger en sterker, dat gun ik iedereen!

Ik kreeg een vraag van iemand die in de behandelkamer van haar praktijk parelmoerkleurige lichtbollen ziet, ze laten zich even zien in een flits, dan begint ze met haar behandelingen. Kunt U hier uitleg over geven?

K./I.H.R.: De parelmoerkleurige lichtbollen in de kamer zijn een afvaardiging van een groep Arcturische afgezanten, zij heeft een nauwe band met deze verlichte buitenaardsen en zij bevestigen dit graag d.m.v. deze beeldprojectie.. Het is voor haar ook een bevestiging dat zij de kennis die zij met zich meedraagt vanuit een Arcturisch verleden, ook in dit leven, in haar praktijk tot haar beschikking heeft. Zij mag dit zien als een positieve bevestiging voor het werk dat zij verricht.

Ik: het getal 144 is voor haar een Keylontische key-codering die in haar systeem resoneert, mag hier wat meer informatie over vrijkomen? Zij is sleuteldrager van deze codering, zo heeft U haar eerder gezegd.

K./I.H.R.: Als de tijd rijp is, zal zij voelen en weten wat haar te doen staat, op dat moment zal alles kloppen, zal zij voelen wat de bedoeling is. Als het ‘weten’ ontwaakt, als de sluiers wegvallen, zullen velen zien en zich herinneren waarvoor zij nu hier op aarde zijn. Zij zullen niet twijfelen, maar doen omdat zij de bedoeling van hun handelen zullen voelen als de enige waarheid in hun hart.

Ga je hier van tevoren geen zorgen overmaken, er zijn zeer velen momenteel op aarde die voorbestemd zijn op cruciale momenten hun inbreng te geven, dit alles zal zich ontvouwen voor je ogen en je zult dan weten:

Nu is mijn moment gekomen, nu ga ik datgene doen waarvoor ik hier gekomen ben en waar ik mijn hele leven naar heb toegewerkt.

Zie het als een zeer positieve bijdrage en als een zeer vreugdevolle belevenis. Dit is wat wij hier over kunnen zeggen. 

Ik: Mag ik dan van u een krachtige afsluiting, een peptalk voor allen die uw boodschappen lezen?

K./I.H.R.: Een mens te zijn op aarde, in deze wereldtijd betekent:

een leven van grote waarde leven,

een leven waarin verdriet, geluk en strijd naast elkaar voorkomen

een leven van waarde voor ons allen

voor mensen, dieren, voor Moeder Aarde

met vreugdevolle gebeurtenissen, die energie geven en vrolijk stemmen

vol hoop, vol verwachting, vol blijdschap om het leven

maar ook met veel verdriet, geen mens blijft dit bespaard

daar leert men van, daar groeit men door 

'Wakker worden’ en het leven gaan leven zoals jij het

voor jezelf bedoeld hebt, gaat niet zonder slag of stoot,

gaat niet zonder strijd.......

Blijf ondanks tegenslagen en teleurstellingen

het mooie zien in de mens die je bent

in de natuur om je heen, in de ontmoetingen die je hebt.

Laat je uitdagen, ga de uitdaging aan

Stap over de drempel die jij voor jezelf hebt neergelegd

Verbreed je horizon, wees niet bang voor verandering... 

Voel de verwachting ontwaken in je hart

Voel dat jij hier wilt zijn, juist NU hier wilt zijn

Weet dat JIJ ertoe doet, vertrouw op je innerlijk weten

Wees niet langer bang, voel de vreugde opborrelen diep van binnen

De tomeloze vreugde van een ziel die zich gezien weet

Die voelt dat eindelijk de mens de verbinding maakt

Met zijn hart, met zijn Hoger Zelf

Dan gebeuren er wonderen, dan ontstaat er een stroming  

Houd de verandering niet tegen, lief mens

Maar vertrouw op de loop van de weg die je koos

Maak elke keuze vanuit het diepst van je hart

Daar ligt jouw Waarheid, jouw weten, jouw Zijn

Wees niet bang om ons in jouw leven te betrekken

Wij zijn ervoor jou, staan klaar om te helpen, te ondersteunen

Ga je weg, lief mensenkind,

Vertrouw op jezelf, je bent zo mooi!

Ga je weg, wij zijn met jullie allen

Mr. Kuthumi en de Intergalactische Hoge Raad

door Marit Karssens

bottom of page