top of page

Disclaimer - ALGEMENE VOORWAARDEN:

Als U zich aanmeldt voor een sessie, een workshop of cursus gaat u akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden:

Aanmelding en betaling:

Wilt u een workshop, lezing, of cursus volgen, kunt u zich aanmelden via het contactformulier, of u kunt mij bellen op 06-30033426.

De inschrijving is pas geldig als het inschrijfgeld is overgemaakt.

Afmelden kan kosteloos tot één week voor de afgesproken cursus of workshop.

U ontvangt van mij een factuur voor de workshop-energetische sessies enz. 


Ik ben geen plaatsvervanger voor doktoren en/of artsen. Indien u reeds bij een arts onder behandeling bent, word ik hier graag van op de hoogte gesteld. Nooit of te nimmer zal ik medisch advies geven of op de stoel van een arts gaan zitten. Ik zal u er altijd op wijzen dat het ook van belang is om een arts te bezoeken als dit aan de orde komt.


Het zou prachtig zijn als reguliere en alternatieve geneeskunde elkaar zouden kunnen aanvullen.

Ik ben hier thuis, op Moseik 18, Best of in 't Lichhuys, St. Annaweg 10 Best, niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen, ziekte enz. tijdens cursussen, workshops, sessies, meditatie-avonden e.d.

Mijn behandelingen of sessies vallen onder Alternatieve Geneeswijzen en zijn als zodanig geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. De behandelingen zijn wel een uitstekende aanvulling op reguliere medische behandelingen. Je dient dan ook niet je medicatie of arts-bezoeken te staken, zonder overleg met je behandelend arts of specialist. Hiervoor ben ik niet aansprakelijk. 

De behandelingen die ik geef kunnen door het loslaten en verwerken van vastzittende 'trauma's ' wel zorgen voor meer ontspanning, energie en een positievere levensinstelling wat een genezings- en herstelproces aanzienlijk kan ondersteunen. 

bottom of page