top of page

VOED JOUW LICHT          

live channeling op de SamenZijn avond 22-3-2022​

Op de laatste SamenZijn avond heb ik voor het eerst een live channeling in een groep van 9 mensen gedaan. Gewoon bij mij thuis

in de woonkamer. Spannend maar tegelijkertijd ook heel vertrouwd en fijn. Hieronder staat de uitgeschreven tekst, maar luisteren naar de woorden, live opgenomen, is natuurlijk veel fijner. Ik heb bijna alle bijgeluiden die er op zo'n avond natuurlijk zijn weg kunnen halen, veel luisterplezier! 


LUISTER NAAR DE LIVE OPNAME OP YOUTUBE

OF VIA SOUNDCLOUD


UITGESCHREVEN TEKST:


Zorg dat je lekker zit, met je voeten voor je op de vloer. Als je niet helemaal rechtop zit, pak er dan gerust nog een kussentje bij.

Voel eens hoe je zit op de stoel, hoe je voeten contact maken met de vloer, hoe je billen rusten op de ondergrond en zak dan even lekker in je lijf zodat je zwaar wordt. Bij elke diepe inademing in de richting van je buik, bij elke uitademing blaas je dat wat je nog bij je draagt aan onrustige gevoelens of aan stress uit, dat heb je nu even niet nodig.

Dan ga ik in gedachten naar mijn verbinding met Mr. Kuthumi, een Herrezen Meester. Ik ga met hem in gesprek.


Mr. Kuthumi, wat fijn dat we hier met z’n allen bij elkaar zijn en dat U zo door mij heen mag gaan spreken en ik wil U vragen of u ons kunt herinneren aan ons innerlijk licht en ons kunt helpen om nog meer te gaan stralen in deze moeilijke tijd. Misschien is het voor ons zelf niet zo moeilijk, maar het leed op de wereld raakt mij en het zal iedereen die hier aanwezig is waarschijnlijk ook regelmatig raken.

Ik bid u om wijze woorden en om voelbare steun. Dan word ik stil en wacht ik af …

K./I.H.R.: Lieve mensen, aanwezigen,


Wat fijn dat jullie de roep van je hart gevolgd hebben en hier vanavond aanwezig zijn, samen in een prachtige kring. Een kring van vrouwen met een voelbare zachtheid. 


Wij willen jullie in deze moeilijke tijd, waarin de dualiteit zo voelbaar is op Aarde, helpen om het licht in jullie zelf nog steviger en nog tastbaarder te maken zodat jullie kunnen staan voor wie je bent op Aarde en je licht kunnen uitstralen naar diegenen om je heen die het misschien moeilijk hebben. Er is zoveel gaande en zoals altijd zijn er kampen. Probeer je niet te verliezen in het hebben van een mening, van een oordeel, om dat wat er gebeurt te begrijpen. Er is zoveel kennis nodig. Blijf voelen in je hart en blijf in de liefde. Voed het veld van licht en liefde dat ondanks alle ellende toch steeds groter en groter wordt. Het veld van de hoop en de verwachting.


Het is vaak zo moeilijk om je niet mee te laten slepen in oordeel, in veroordeling, maar laten we beginnen om in onszelf het donker en het licht te omarmen. Om meer en meer de liefde te worden, waarnaar wij zo verlangen. De buitenwereld is vaak als een spiegel voor ons. Een spiegel waarin het soms niet fijn is te kijken.

Weet dat wij met jullie zijn en weet dat er ondanks ellendige toestanden heel veel engelen zijn die jullie proberen bij te staan. Die ook bij de mensen zijn in de oorlogsgebieden. Het grotere plan is niet te begrijpen voor mensen op de Aarde maar weet dat er een tijd zal komen van Licht en van Vreugde.


In de tijd van barensnood, van barensweeën is er altijd hoop op het nieuwe leven, op de verlichting, op het einde van het lijden. Wij willen jullie graag helpen om in vertrouwen te blijven, om in vertrouwen te zijn. Om te voelen dat datgene wat de wereld nu nodig heeft mensen zijn die leven vanuit hun hart, vol liefde. Die hun licht uitstralen naar de ander en die geloven in zichzelf. Ik wil jullie heel graag meenemen op een reis naar binnen en ik beloof jullie dat onze liefde, de liefde van alle wezens vanuit de Lichtwereld voor een ieder van jullie voelbaar zal worden. 


Ik vraag jullie om je hart voor ons open te stellen.

MEDITATIE


Zorg dan dat je fijn zit en adem rustig en langzaam in en uit. En zak meer en meer in een totale ontspanning. Ga dan mee op reis.


Voel terwijl je hier zit op je stoel, voordat we de reis beginnen, hoe je verbinding is met de Aarde. Het is zo belangrijk om goed geaard, goed gegrond te zijn. Hoe dieper je gegrond bent in de Aarde, hoe hoger je kunt reiken. 


Stel je dan open voor een ontmoeting met Moeder Aarde. Kijk maar eens, zoals je nu bent of je de Aarde voor kunt stellen als een vrouw die naar je toe komt lopen. Misschien komt er een beeld in je op, misschien is het een gevoel. Voel dan als ze bij je komt, hoe je in haar armen mag rusten. Hoe je als het ware omarmd wordt door aarde-energie. En hoe je samen met haar mag zakken. Laten er denkbeeldige wortels vanuit je voeten diep de Aarde ingaan en voel in haar veilige omarming, dat je nog veel dieper kunt gronden dan anders. En als je het fijn vindt mag je haar vragen of zij jou in contact wil brengen met het grootste kristal dat er bestaat, het kristal dat zich bevindt in de Aarde. Misschien ben je daar nu en kun je voelen dat je een verbinding kunt aangaan met dit prachtige kristal. 


Voel dan dat je in haar omarming, via jouw wortels de kristallijne energie in je lichaam kunt laten stromen. Bij elke inademing voel je de zware, warme, zacht tintelende energie naar binnen trekken en voel je misschien dat er een aangename zwaarte door je lichaam trekt. Liefdevol, zacht, warm en beschermend. 

De Aarde weet dat zij niet alleen jou draagt, maar dat ook jij energie aan haar geeft. Door positieve daden, door behoedzaam om te gaan met alles wat zij jou geeft. Door alles wat zij jou geeft te respecteren en te eren.

En de aarding blijft bij je terwijl jij op weg gaat. 


Jullie nemen afscheid voor even en goed gegrond en goed beschermd loop je dan op een pad. Bij elke stap die je zet voel je dat je ondanks de aarding, licht bent, moeiteloos loopt. Je gang is als vanzelf. Je vervolgt je weg. Het is een pad en aan weerszijden van het pad staan prachtige bomen. Je loopt langs een rotswand, het bos ligt tegen een berg aan. Bij jou zijn twee lichtwezens die je begeleiden, door het bos heen naar de wand in het bos. En dat heeft een speciale reden want zij leiden jou naar een heel bijzondere plek, die normaal gesproken niet toegankelijk is voor een mens. Maar vandaag brengen ze jou door het bos heen naar een wand, een bergwand. Als je daar bent aangekomen glijden hun handen over de rotsen heen en de rots wijkt en er opent zich een soort doorgang, een spelonk.


En de ingang is bezaaid met prachtige kristallen, met amethisten, met bergkristallen. Het fonkelt je tegemoet. En zij geven je aan dat het voor jou veilig is, dat je naar binnen mag gaan Ze volgen jou op gepaste afstand, jij loopt voorop. Je gaat door de deur, door de opening, door de spleet van de rotswand en dan opent zich een wereld voor je die zo bijzonder is dat je eerst alleen maar even wilt stilstaan en kijken.

Het is een prachtig landschap er zijn allerlei bloemen in geuren en kleuren. Grassen wuiven in de wind en in de verte zijn bergtoppen zichtbaar met wit besneeuwde kammen.

De lucht is van een kristalhelder blauw en de temperatuur is zeer aangenaam, niet te heet, niet te koud,  er stroomt een beekje. Jouw twee begeleiders vragen je om je even af te spoelen in de beek. Er liggen een paar grote stenen, glad en rond waar je even op kunt zitten. Je ontdoet je van je kleren en je gaat op zo’n steen zitten en het koele, heldere water van de beek spoelt over je voeten heen en je frist je even heerlijk op. 


Als je uit de beek komt slaan de twee begeleiders een heel bijzonder kleed om je heen. Het is van ragfijne stof met heel kleine, fijne draadjes goud erdoorheen. Het fonkelt in de zon en het voelt heel licht en zuiver op je huid als een soort zijde. Dit kleed zit je als gegoten en je voelt je er heel comfortabel in, je vervolgt je weg. Je begeleiders lopen een paar passen achter je.


Als je dan verder loopt is daar in de verte, op goed loopbare afstand, een bijzonder gebouw. Het lijkt wel of het helemaal van kristal is. Het heeft een soort geometrische vorm, het is niet echt een huis, of een kerk of een tempel: het is een heel bijzonder object dat daar staat en je weet dat het de bedoeling is dat jij daar naar toe gaat. En je hoort de woorden: “dit is een plek van heling, dit is een plek van licht, speciaal voor jou”.


Je vervolgt je weg, je loopt ernaar toe en in het licht van de zon worden alle facetten van het bijzondere gebouw weerkaatst in alle kleuren van de regenboog. Het lijkt een gigantisch facet- geslepen kristal maar er is een opening, als je dichtbij komt zie je dat je naar binnen kunt gaan. En binnen is het nog veel groter dan je je aan de buitenkant kon voorstellen.

Boven je hoofd vormt zich een soort koepel en het facetgeslepen glas glinstert in de ochtendzon.

Er ligt een heel groot kristal, gevormd tot een soort lichtplaats en op die ligplaats mag jij plaatsnemen. De engelen doen een paar stappen naar achteren en jij loopt naar dat kristalbed toe. En je hoort een liefdevolle stem die zegt:

“jij mag hier nu plaatnemen, ga maar heerlijk liggen op dit bed”. Het is heel bijzonder maar het voelt helemaal niet hard aan, eigenlijk lig je heel comfortabel.


Dan komen vanuit alle hoeken van het gebouw lichtwezens naar je toe: engelen, Herrezen Meesters, misschien zie je nog veel meer jou bekende lichtwezens en zij vormen een grote kring om jou heen. Er is zoveel licht dat je eigenlijk niet goed kunt zien wie het allemaal zijn, maar je voelt dat het goed is en je voelt dat zij er speciaal gekomen zijn voor jou, dat ze jou iets komen brengen.


Je doet je ogen dicht en zelfs met je ogen dicht zie je alleen maar licht en voel je warmte op je stralen. Dan hoor je de woorden: “lief mens, wat zijn wij blij dat jij hier nu bij ons bent op deze plek van heling, op deze plaats van licht. Wij zijn hier gekomen om jou te laten voelen dat je niet alleen bent, dat je het niet alleen hoeft te doen. Dat je erop mag vertrouwen dat wij bij je zijn en dat we trots zijn op wie je bent. Dat je niet hoeft te denken dat je niet goed genoeg bent, dat je niet genoeg doet. 


Wij zijn zo trots op jou dat jij de gang naar de Aarde hebt gemaakt. Dat jij je van ons hebt losgemaakt en dat jij het hebt aangedurfd om op deze tijd op Aarde te zijn. En dat is niet zonder reden, het is een hele bijzondere tijd om op Aarde te zijn. Heel veel lichtwezens zijn nu in menselijke gedaante geïncarneerd en zij allen worstelen af en toe en twijfelen af en toe. En daarom is nu het moment aangebroken dat je mag beseffen en voelen dat jij één van ons bent, wij zijn gelijk aan jou.


Dan klinkt een gezang, een engelenkoor begint je toe te zingen en je hoeft alleen maar te liggen en te genieten, je hoeft alleen maar te luisteren naar de prachtige klanken speciaal voor jou.


(Voca Me – Libera)

Terwijl je ligt op het bed van kristal zingen de engelen je toe.

Geef je maar over aan de liefde die naar je toestroomt. Voel hoe de engelenvleugels jou beroeren, over je heen strijken, heel zacht, heel liefdevol, vol aandacht, vol liefde speciaal voor jou. 

Eén van de lichtwezens maakt zich dan los uit de kring en komt bij je staan en legt zijn/haar hand op je hart en dan voel je dat je hart openspringt van vreugde en je hoort weer de stem die zegt:

“Open je hart voor ons en wees vol vertrouwen dat je het niet alleen hoeft te doen. Zoek op Aarde gelijkgestemden, samen zijn jullie sterk. Verbind je met anderen en wees niet bang om je uit te spreken, wees niet bang om te vertellen wat jou ten diepste beroert. 


Sta open voor bijzondere gebeurtenissen in je leven. Soms lijkt het maar zo klein, een kleine aanwijzing, iets op je pad, maar zelfs in een kleine aanwijzing kunnen grote verrassingen besloten zitten.


Dan mag je dat wat jou nog ten diepste bezighoudt, waar je mee zit verwoorden in een vraag, je mag bij jezelf een vraag stellen.

Jouw begeleider zit nu naast je als ware hij/zij jouw beste vriend/vriendin waar je alles tegen kunt vertellen, doe dat maar, zeg maar wat je op je hart hebt.


Misschien krijg je nu een antwoord, misschien krijg je een woord, een zin, een weten. Misschien komt het antwoord op een andere manier tot jou. Neem even de tijd om je vraag te stellen.

Dan gaat jouw begeleider die bij je zit weer terug naar de kring en dan zie je dat alle lichtwezens die om je heen staan een stap naar voren doen en hun armen omhoog heffen in een soort zegenend gebaar. Voel dan dat je gezegend wordt, dat jij van al die lichtwezens om je heen lichtkracht krijgt, steun krijgt. Voel maar wat dat met je doet. Misschien word je er blij van, rustig, vrolijk, opgewekt.


Dan gaan de armen weer langzaam naar beneden en je ziet dat de hemel zich boven je opent en dat er een fel licht naar beneden komt. Een felle straal licht straalt midden op jou en komt binnen in je hart. En de stem zegt: “dit is het licht uit de Bron, weet dat jij altijd verbonden bent met het eindeloze licht uit de Bron, het licht waar nooit een einde aan kan komen. Weet dat dit Licht ook is in jou, dat het door jou heen stoomt in een eindeloze stroom, er is altijd genoeg, het raakt nooit op. Hoe meer je je bewust met deze stroom verbindt, hoe meer jij je licht mag uitstralen op Aarde. 


Dan sluit de koepel zich weer, de lichtwezens trekken zich terug en jij mag het licht dat jij nu in je draagt delen met de wereld. Je mag het sturen naar een plek waar van jij op dit moment denkt dat die plek het het hardst nodig heeft, dat die persoon, die bevolkingsgroep het hardst nodig heeft. 


De hoge trilling van jouw lichtenergie geeft werkelijk een positieve uitwerking. 

Een klein lichtje in een volkomen donkere kamer zal alles wat daar is zichtbaar maken, dat mag jij je herinneren.


Dan mag je op je eigen tempo teruggaan de weg die je gekomen bent. Bij de toegangsdeur staan de engelen je op te wachten en je gaat met hen mee door de deur over het pad, langs de prachtige bomen totdat je weer komt daar waar je reis begon. De rotswand wijkt en je bent weer daar waar je je begeleiders ontmoet hebt. Je mag daar in gedachten nog even gaan zitten. Gaan voelen wat er is gebeurd, gaan nagenieten.

Misschien is het een fijn idee om samen al onze lichtenergie die we net hebben opgehaald, die we ons net hebben herinnerd te bundelen tot een sterke stroom en die te sturen naar die plek waar het nu het nu zo nodig is.

En dat gaat heel goed terwijl je luistert naar een gebed van ontferming 


Sr. Tereza Vodjana - Jesu prayer - Oekraïne


link naar gebed


LUISTER HIER naar de geluidsopname

bottom of page