top of page

 SLA JE VLEUG​ELS U​IT!

Channeling van 27 januari 2022​

Deze channeling kwam rechtstreeks bij mij door, ik heb de woorden opgenomen en heb er een luisterbestand van gemaakt.

Wil je onderstaande tekst liever beluisteren? Klik dan hier: LUISTERBESTAND 


Het is donderdag 27 januari 2022 en ik ben klaar om een nieuwe channeling op te nemen. Ik zit boven in mijn slaapkamer op bed, de poezen zijn beneden, de telefoon is uit en ik ben er helemaal klaar voor. Ik word stil.


K./I.H.R:

Lieve mensen,


Ook vandaag kom ik graag in jullie aandachtsveld. Ik vind het fijn om op deze manier contact te maken met velen van jullie die zo wachten op het moment dat er iets gebeurt. En ik wil jullie graag laten voelen dat er heel veel moois gaande is op Aarde op dit moment. En ik wil jullie werkelijk laten voelen en doen geloven dat jullie diegenen zijn die de Nieuwe Aarde gaan creëren. Jullie zijn de pioniers, het is jullie energie die nodig is om tot de kern door te dringen. De Nieuwe Aarde waar velen van jullie zo naar verlangen is vaak al zo voelbaar, weet dat jullie er klaar voor zijn om de Nieuwe Aarde te gaan leven. 


Marit:

De energie gaat nu in golven door mij heen, ik hoop dat jullie het ook kunnen voelen.


K./I.H.R.: Bereid je voor.


Ook al gaat het leven van alledag door. Ook al zijn er weer leuke dingen om je op te verheugen. Ook al ben je in je kleine kring eigenlijk best wel tevreden en gelukkig, weet dat het ook nodig is om je te richten op de nieuwe energieën die al een tijdlang indalen op Aarde en die via jullie gronding mogen krijgen. Een ieder van jullie, noem het Lichtwerkers, Lichtbrengers, wezens van Licht op Aarde, geïncarneerde engelen, een ieder van jullie die dit luistert heeft hierin een taak. 


En ook al denk je: dit zijn te grote woorden voor mij, daar hoor ik niet bij: ik luister ernaar en ik hoef er verder niets mee, want dit gaat niet over mij. Weet dan, vóel dan dat dit ook gaat over jou, anders was je dit nu niet aan het beluisteren. Dit gaat juist ook over jou. Weet dat wij in grote getalen op jullie staan te wachten. Op jullie inzet, op jullie vertrouwen. Op jullie overgave aan de liefde, aan het enige dat ertoe doet: de liefde brengen op Aarde. De liefde en het licht te verankeren op Aarde. Velen van jullie hebben al zoveel donkerte in jezelf gezien, gevoeld, doorvoeld, doorleefd. Het Licht mag nu zijn intrede doen, in je lichaam, in je leven. En weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Ook al denk je: wat is dan mijn taak? Hoe kom ik daar nu achter?


Weet dan dat de synchroniciteit ook in jouw leven werkzaam is.

Als je je er maar voor openstelt. Als je er op vertrouwt dat dit ook voor jou de weg is. 


Wees nog fijngevoeliger: luister met de oren van je hart. Toets alle informatie die je krijgt met je hart. Daar huist de waarheid, daar huist jouw zuivere weten. Daar in je hart wéét je wat de weg is die jij mag gaan. Niet de weg die je móet gaan, maar de weg die jij zelf wilt gaan, omdat het de enige juiste weg is voor jou, voor jouw proces, voor jouw geluk, voor je reine geest. 

Meditatie:


Ga dan eens diep in jezelf naar die plek in je hart waar jij even stil kunt zijn en kunt voelen waar het hier om gaat. Wat nu voor jou belangrijk is. Op die plek kun je alles wat er speelt in je leven toetsen op graad van belang: wat heeft nu het meeste belang voor jou. Kijk maar wat er bij jou naar bovenkomt? Als je daar bent: in de koesterende omarming van je hart. Hoe is het daar? Hoe ben je daar?


Stel je die ruimte maar voor: misschien is het er zacht, heeft het een prachtige kleur, misschien is het een kamertje voor jou. Misschien zit je in een kristalgrot. Misschien is het puurste Zijn voor jou, het zijn in je hart wel een plek in de natuur.


Ga in gedachten daar naar toe, daar waar jij het aller- allerdichtst bij jouw werkelijke Zijn kunt komen. Waar ook jij kunt voelen dat alle informatie die daar tot jou komt werkelijk zuiver is, voelbaar zuiver, voelbaar licht van een hele hoge trilling, een trilling die hoort bij jou, bij wie jij bent in jouw puurste Zijn.


En als je daar bent, hoe vóel je je dan? Wat toont zich daar aan jou? Krijg je een allesomvattend geluksgevoel over je heen misschien? Of zijn er nog dingen die de aandacht vragen? Flitsen je gedachten nog alle kanten op?Laat deze gedachten dan even voor wat ze zijn en voel daar dan nu, op die plek waar jij verbonden bent met je puurste innerlijk weten waar jij nu op dit moment in de tijd het aller- allergelukkigst van wordt. Wat geeft jou nu, op dit moment het allerdiepste gevoel van blijdschap? En misschien krijg je een beeld, misschien is er een woord voor jou . Kijk eens of je dat allesomvattende geluksgevoel kunt vatten in één woord, in één gedachte en ga daar dan eens mee spelen.


Maak dat woord, die gedachte, dat gevoel eens wat groter en kijk eens of je dat dan nog kunt handlen of je dat nog kunt dragen, dat grote gevoel van vreugde. Dat wat jou zó blij maakt, maak het nog eens wat groter en voel dan eens door heel je lichaam wat het met je doet. Voel eens of het je oplicht, of alles gaat stromen. Misschien gaat je lichaam wel tintelen, misschien krijg je het gevoel dat je hart groter en groter wordt en dat je hartchakra wijder en wijder wordt. Maak dat geluksgevoel maar groter en voel hoe het bij jou hoort. 

Jij hebt recht op dit gevoel.

Dit hoort bij jou, JIJ bent degene die dit belichaamt.

Jij bent diegene die dit mag verwerkelijken in de wereld van alledag, niet alleen op dit moment maar ook in je leven. Kijk dan eens of jij jouw geluksgevoel in het leven van alledag een plek kunt geven, een plek op deze Aarde.


Kun je het laten doorstralen in je gezinsleven? Op de plek waar je woont? Misschien daar waar je werkt?

Kun je het laten zien en voelen aan de mensen om je heen? Zou je dat durven? Dit wat zo bij jou hoort?


Durf je het te leven? Durf je er voor uit te komen? Of is het zo groot en zo mooi en inmiddels zo tastbaar dat je er niet meer omheen kunt? Leef je het misschien al en mag het dan misschien nog wat groter? Mag je nog een drempeltje over, nog een stap vooruit, om het nog meer in de wereld te zetten? Om jouzelf, om diegene die jij bent helemáál te laten zien: niet in stukjes, daar wel, en daar misschien toch maar niet, en daar zéker niet. Maar mag jij helemaal zijn wie jij bent?


Helemaal zijn van top tot teen, met open hart, stralend naar buiten, vervuld van wie jij bent, van jouw innerlijk licht, met jouw boodschap, uitdragend datgene waar jij zo blij van wordt en waarvan ik zeker weet dat jij anderen daarmee mag raken, dat jij anderen daarmee gáát raken. Dat jij anderen daarmee ook een zetje in de richting van hun eigen hartsverlangen kunt geven.

Voel dat nu eens, nu je daar bent op die plek, waar het begon, van waar we dit gevoel zijn gestart.

Kun je de waarheid voelen in deze woorden? Kun je voelen dat wij dit al lang in jou zien? Kun je óns verlangen voelen? Het verlangen van de Lichtwereld: naar jouw stap, naar jouw ‘coming out’, naar jouw Licht.


Dat wij verlangen naar het moment dat jij je vleugels ontvouwt als een vlinder, die net uit haar cocon is gekomen, de vleugels nog trillend in het zonlicht, die zelf oppompend om daarna te stijgen naar grote hoogtes, die vleugels uit te slaan als een engel.

Jouw vleugels uit te slaan, misschien anderen onder jouw vleugels mee te nemen, te hoeden, zacht aan te raken met jouw vleugels, een sprankje hoop te geven, jouw licht te laten zien, jouw blijdschap, jouw vreugde omdat jij datgene leeft wat jou ten diepste raakt. Dat wat jij belichaamt, dat waarvoor jij op Aarde gekomen bent om nu in deze tijd waarin het zo nodig is, jouw stappen van licht te zetten hier op Aarde, daar waar jij nu woont, daar waar jij nu bent, binnen de kanalen waarin jij je begeeft.


Wees niet bang voor veroordeling, wees niet bang voor oordeel. Wees niet bang voor reacties.

Wanneer jij werkelijk vanuit jouw diepste Zijn kunt zijn wie je bent en kunt uitstralen wat jij wilt en kunt tonen wat jij komt doen op Aarde, dan is er geen tegenwerking. Dan zullen mensen je juist bewonderen omdat jij datgene doet waar zij nog naar verlangen, waar zij nog niet op durven hopen, waarvan zij nog denken dat het niet voor hun is weggelegd. En dan mag jij hen vertellen dat ook jij zo begonnen bent en dat jij de steun in de rug voelt en dat zetje hebt gekregen dat jij nodig had. 


Toen en nu op dit moment. Geef deze boodschap door en raak zo ook anderen aan in hun twijfels, in hun wanhoop, in hun wantrouwen. Geef ook hen vertrouwen, laat hen het Licht, jouw Licht voelen. Laat hen de liefdevolle woorden horen, de woorden van ons, van de Lichtwereld. Wij helpen jullie mee maar het kan alleen via jullie Zijn op Aarde. Besef dat en voel dat. Wij zijn zo trots op jullie en blij met jullie en we gaan jullie ontmoeten in jullie dromen en in gebeurtenissen die te wonderbaarlijk zijn om toeval te heten. In ontmoetingen met medemensen waarin jij een andere engel zult zien.


Volg jouw weg, jouw weg van het Licht, het Licht is al in jou. De weg is er al, je hoeft je er alleen nog maar bewust van te worden.


Ga dan in vrede, voel onze steun en weet en voel,

wij zijn zo blij met jou en zo trots op jou.

Wij slaan onze vleugels om jou heen, lief mens,


ga in vrede

Amen


Marit: Dankuwel Mr. Kuthumi, dankuwel alle wezens uit de Lichtwereld die deze boodschap door hebben gegeven, ik vind hem prachtig!
                                             Het prachtige kristal is Azuriet met Malachiet van Atelier Aardeschatten in Heusden

bottom of page