top of page

MANIFESTATIEKRACHT

juli 2020

Ik zit heerlijk in de tuin, wat een heerlijke zomer hebben we dit jaar! Ik heb net een kort filmpje opgenomen om de channeling ‘Ode aan de Aarde’ onder de aandacht te brengen (te vinden op mijn Youtube kanaal). Het is zo de tijd om te luisteren naar de roep van de Aarde, naar de boodschap die zovelen nog niet bereikt heeft. Ik laat het zijn en voel ook dat het draagvlak van gelijkgestemden langzaam maar zeker groter wordt. Ik hoop op inspirerende woorden die ons aanzetten tot het werkelijke geloof in de manifestatie-kracht van de mens.

Terwijl ik mijmerend de tuin rondkijk, valt het me op hoeveel leven er is: dansende muggen, een fladderende citroenvlinder, een dikke hommel zoemend van bloem naar bloem. Een koolmeesje drinkt uit de waterschaal op tafel en er scharrelt een klein muisje op het terras. Een groep musjes baddert in de schaal achter in de tuin. Dit is ook manifestatie! Mijn tuin, mijn paradijsje dat ik helemaal zelf heb gemanifesteerd, niet alleen voor mijn eigen genoegen, maar zovelen hebben er plezier van. Dit is een mooie gedachte!

K./I.H.R.: Wat zou er gebeuren als dat besef zou indalen bij ieder mens? Jullie hebben vaak geen idee van de kracht die in ieder van jullie schuilt: de kracht tot verandering.

Velen wachten af, wachten op betere tijden of trekken zich terug. Ook daar zit veel waarde in: stil worden, voelen, ervaren wat er is.

Maar juist nu is het zo nodig dat er mensen zijn die opstaan, die hun plek innemen in de wereld, om hun unieke bijdrage te leveren die een welkome aanvulling is. Eén van de ontbrekende stukjes van de puzzel die ascensie heet. De Aarde heeft jullie hulp nodig. Er is een wisselwerking tussen de mens en Moeder Aarde, samen groeien jullie naar een hoger plan. Samen verhogen jullie het trillingsgetal, samen zijn jullie op weg naar vervolmaking, naar de hemel op Aarde, naar het hart-gedragen bewustzijn van de vijfde dimensie, vaak al zo voelbaar in het hier en nu.

Voel je diep in jou het verlangen groeien? Het verlangen om werkelijk actief deel uit te maken van het ascensieproces? Het is al in jou aanwezig: de kennis, het weten, de rol die jij speelt in deze tijd.

Ik: Maar hoe weet je nou wat je rol is? Welke bijdrage jij mag leveren? Het voelt vaak als zo klein, als weinig er toe doende, als druppels op een gloeiende plaat …

K./I.H.R.: Juist al die druppels samen zullen ervoor zorgen dat de gloeiende plaat af gaat koelen, dat er meer rust komt, minder stoom. Er zijn heel veel druppels nodig en één van die druppels, dat ben jij!

Denk niet dat jouw ‘kleine’ bijdrage er niet toe doet. Laat het je er niet door weerhouden om juist díe stap te zetten, datgene te doen waarvan jij voelt vanuit je hart: Dit is nu nodig, dit past bij mij, dit is mij op mijn lijf geschreven: ik kan het en ik ga het doen!

Doe het gewoon: vol bravoure, vol levenslust, vol van zekerheid en zelfvertrouwen. Je bekrachtigt zo als het ware jezelf en krijgt zo een veel groter bereik dan je van tevoren zou durven denken. Doe het maar en ervaar wat het je brengt: vrede in je hart, voelbare compassie vanuit de Aarde, dankbaarheid in vele vormen. 

En of het nu gaat om grote veranderingen of kleine aanpassingen, alles helpt mee, draagt bij aan een betere wereld: schoner, mooier, liefdevoller, diervriendelijker, milieusparend, medemenselijker. Er zijn vele stappen te zetten op velerlei gebied. 

Laat je niet tegenhouden door een innerlijke stem die je misschien zegt: doe het niet, je bent het niet waard, wie luistert er nu naar jou! Laat je inspireren en vervullen met enthousiasme, met vuur, met vastberadenheid en doe wat jij denkt dat jij moet doen. 

Zet jouw voetafdruk in de wereld, op weg naar een mooiere, leefbare Aarde voor iedereen.

Voel dat jij nodig bent,

met al jouw capaciteiten,

met jouw vuur, jouw innerlijke drang naar geluk en vrede.

Zet jouw stap op jouw manier.

Wees niet bang, wij staan je bij.

Laat je hart spreken en voel wat jij komt brengen.

Zovelen zijn nodig, juist nu, hier …

Voel dat je omringd wordt door velen als jij,

allen luisterend naar de stem van binnenuit.

Nu is de tijd, ga ervoor en geniet,

vertrouw op het effect van jouw beweging.

Deze zet iets groters in gang.

Jullie zijn zo nodig nu!

Geniet, straal, leef en deel,

samen kunnen jullie bergen verzetten,

rivieren verleggen, de toekomst beïnvloeden.

Ga voor het beste voor mens, dier en natuur.

Lever jouw bijdrage en voel wat het doet.

Wij zijn blij met jullie inzet en liefde.

Ga dan in vrede en leef je leven voluit,

Mr. Kuthumi en de Intergalactische Hoge Raad

Door Marit Karssens

bottom of page