De weg van het Licht

Herinner je wie je werkelijk bent

                                               JOUW LICHT-INGEVINGEN

                                          mooie ontmoetingen  bij mij thuis

Tijdens boekpresentaties merk ik dat het heel fijn is om voor te lezen uit mijn boek. Er ontstaat dan meteen een mooi liefdesveld dat voelbaar is voor de luisteraars. Juist omdat er zulke mooie verbindingen tussen mensen ontstaan heb ik besloten om thuis een dagdeel over Licht-ingevingen te organiseren.

Een middag waarop we het licht in onszelf gaan voelen, waar we elkaar werkelijk ontmoeten en gaan genieten van een mooie meditatie, van mooie verhalen, te luisteren naar een channeling. Het wordt een middag waarop je je vragen mag stellen, zonder vooraf vastgesteld programma: juist wat er mag ontstaan in het moment. Een middag voor verbinding en innerlijke  groei, helemaal voor jou! En natuurlijk lees ik jullie voor uit mijn boek.

Het wordt een bijzondere, inspirerende middag voor iedereen die nieuwsgierig is naar 'er is meer' .... Vind je het leuk om me te ontmoeten? Je hoeft het boek echt niet gelezen te hebben, kom en laat je verrassen! Ik vind het leuk om jóu te ontmoeten, gewoon bij mij thuis!

Donderdagmiddag 18 FEBRUARI 2021
van 13.30 - 15.30 uur
Locatie bij mij thuis, Moseik 18 - Best
Ik zorg voor thee/koffie/lekkers
Bijdrage: € 10,00 p.p. 

Natuurlijk is mijn boek dan te koop voor geïnteresseerden, als je mijn boek dan aanschaft, krijg je € 5,00 korting op
de aanschafprijs.