top of page
20230819_120425.jpg

HET VERLANGEN VAN JOUW ZIEL

Bled - Slovenië St. Martin's Parish Church

19 augustus 2023

Tijdens de vakantie in Slovenië was ik uren te vinden in de St. Martin’s Church, waar het heerlijk rustig en fijn was. Ik vroeg me af of ik hier nog iets te doen had, maar het bleef stil. Wel voelde ik een steeds diepere verbinding met Jeshua Ben Joseph, maar woorden bleven uit. Tot de laatste avond: mijn vriend en ik wilden nog één keer voor vertrek in stilte zijn in dit kerkje en na het avondeten liepen we voor de zoveelste keer het pad omhoog naar de kerk. Toen we er al even in stilte zaten, voelde ik ineens woorden in mij opkomen, er wilde tóch iets gezegd worden. Bij gebrek aan pen en papier noteerde ik de woorden snel in mijn telefoon:

Jezus – Jeshua Ben Joseph: Ondanks alles wat er gaande is in de wereld is het jullie opdracht om bescheiden te blijven, zonder oordeel te zijn en vol liefde te reageren op hetgeen als minder licht wordt ervaren.

Jullie Zijns-kwaliteit is juist nu zo nodig in deze wereld vol polariteit. Voel de balans in jezelf, voel het midden, daar waar het licht is en vrij, vanwaar een gouden straling zich mag verspreiden over de wereld en alles om je heen mag aanraken met haar lichtstralen, zo vol zachtheid en liefde, dat oordeel zal verdwijnen en negatieve energie zal wegsmelten als sneeuw voor de zon.

Voel dit als jouw persoonlijke opdracht, als het verlangen van jouw ziel, zodat deze gouden weg aan zal voelen als een lichte, zuivere weg, die je vol vertrouwen mag gaan.

Hier in deze stilte, waar je de verstilde ruimte van je hart zo gemakkelijk kunt voelen wil ik jullie zeggen: houd moed, heb vertrouwen, geef niet op, maar volhard in het onvermoeibaar uitstralen van je Licht: het Licht der schepping dat straalt vanuit een onuitputtelijke Bron, zo voelbaar voor diegenen die hun hart hebben geopend voor mij.

Ik: In middels ben ik alweer thuis, de woorden hierboven geschreven hebben indruk op me gemaakt. Als ik ze voorlas ontroerde de tekst me telkens opnieuw. Een vriendin met pijn in haar lichaam voelde de pijn wegtrekken tijdens het voorlezen. Ik besloot om er weer voor te gaan zitten, op een heerlijke nazomerdag in de tuin. Het is inmiddels 5 september, de 89ste verjaardag van mijn moeder!

Ik: Ik denk nog vaak aan de heerlijke sfeer in dat prachtige kerkje. Het leek alsof de mensen, parochianen én toeristen voelden dat dit geen toeristische trekpleister was. Het was er vaak stil en de mensen kwamen er tot rust, net zoals wij.

Nu het ‘gewone’ leven weer is begonnen voel ik zó dat ik die momenten van rust en stilte, van Zijn, zo graag vaker wil ervaren. Juist dán is die innerlijke stem voelbaar, juist dan voel je dat je deel uitmaakt van een groter geheel, dat je ‘gedragen wordt’, wat je situatie ook is.

Jeshua: Vertrouw op de boodschap die tot je komt in de stilte. Vertrouw op alle aanwijzingen die je krijgt. Als alles wijst in één richting, vanuit verschillende invalshoeken belicht, durf er dan op te vertrouwen dat je de juiste richting krijgt aangereikt. Durf te vertrouwen op de wijsheid van je hart en ga ernaar leven.

 

Velen op Aarde worden nu geroepen, worden nu uitgedaagd om werkelijk te gaan staan voor wie zij zijn.

 

Om wérkelijk het verschil te gaan maken. Om datgene wat zij al zo lang hebben gevoeld en meegedragen in hun weten werkelijk in de energie te gaan zetten. Het te gaan Aarden zodat de Nieuwe Aarde, het Koninkrijk Gods voelbaar zal zijn in al hun uitingen, in hun werk, in wat zij uitstralen en uitdragen in de wereld.

 

Ga dan heen en getuig van mijn woorden, deel wat je ziet, hoort en ervaart en wat jou bevestigt in je geloof.

20230814_112631.jpg

Ik heb deze channeling voorgelezen op 7 september 2023 tijdens een SamenZijn avond bij mij thuis. Via de volgende link kun je luisteren naar de channeling en de daarop volgende live opgenomen meditatie. Kom heerlijk tot rust en geniet! 

20230814_112526.jpg
20230819_165559.jpg
bottom of page