top of page

DE WERELD VAN HET HART

CHANNELING 9 FEBRUARI 2023

Het is donderdagmiddag, 9 februari 2023. Ik heb lang de tijd genomen om stil te worden, me af te stemmen, luisterend naar prachtige ‘hemelse’ muziek via mijn opgeslagen lijst ‘engelenmuziek’. Het ontroert me zo. Kiki de poes die naast me op de bank zit, miauwt af en toe bezorgd en trekt me zo weer in het hier en nu. Het leed in de wereld is zo voelbaar, al luisterend naar deze mooie klanken, willekeurig afgespeeld maar zo van betekenis!


Het thema van de komende SamenZijn avond zal te maken hebben met de ellende in de wereld. Niet alleen de oorlog in de Oekraïne, maar ook de onvoorstelbaar grote ramp, de aardbeving in Syrië en Turkije die iedereen bezig houdt.


Zou ik voelbare liefde mogen schrijven, zodat wij het gevoel krijgen dat ons licht er juist nu toe doet.

Ik word nu helemaal stil in mijn hoofd, dit lukt me eigenlijk het beste als ik ga channelen, bijzonder!


lees verder of luister naar de channeling met meditatie op:  YOUTUBE      of     SOUNDCLOUD 

K/I.H.R.: Er loopt een scheiding tussen de wereld van het hart, de wereld waarin je je zo gelukkig en vervuld kunt voelen en de werkelijkheid van het leven in de derde dimensie. De wereld waarin jullie leven, daar waar de dualiteit hoogtij viert en het geluk soms ver te zoeken is.


Dit maakt mensen radeloos en verdrietig. Hoe kun je nog blij, vervuld en gelukkig zijn terwijl om je heen bij wijze van spreken de bommen vallen en de wereld op zijn grondvesten staat te schudden?


Laaf je aan dat wat jou voedt, aan wat jou moed geeft. Laad je op aan elk waarneembaar lichtpuntje, zodat je kunt blijven staan als de tastbare werkelijkheid je omver probeert te blazen.


Wees vol compassie, liefdevol en vrijgevig naar hen die het zo nodig hebben, naar mensen in grote nood. Draag zorg voor je naasten en weet dat jij alleen een baken van Licht kunt zijn voor de ander, als jij jouw wereld van het hart weet te delen.Jouw innerlijke vrede, op sommige momenten zó voelbaar, bijna tastbaar, is ontstaan in de loop van de jaren. Dit innerlijke licht was er natuurlijk altijd al, maar jij bent je meer en meer gaan herinneren wie je werkelijk bent:

Een lichtwezen, gekomen naar de Aarde met een heel bijzondere missie: het delen van jouw Licht, het Licht van jouw ziel, het Licht vanuit de Goddelijke Bron.


In de loop van de tijd is het contact maken met de Bron van Licht in jouzelf een vanzelfsprekendheid geworden. Het gaat je steeds gemakkelijker af, ongeacht de situatie waarin je verkeert. Zelfs in tijden van stress en nood weet je je gedragen, voel je dat je niet alleen bent, dat je nooit alleen bent, zelfs als je dit bijna zou vergeten.


Weet dan dat wij met jullie zijn, dat wij soms door jullie heen werken, wanneer je dit toestaat. Je mag ons altijd om hulp vragen zodat je moeilijkheden sterker en krachtiger tegemoet kunt treden.

In deze turbulente tijden van oorlog en wanhoop, waarin Gaia, Moeder Aarde, zich roert, is het voor velen van jullie zo moeilijk om vertrouwen te houden, om dat gevoel van vrede, diep van binnen niet te verliezen.


Als jij rechtop kunt blijven staan, als vertegenwoordiger van de wereld van het Hart, kun jij het verschil maken. Het verschil tussen hoop en wanhoop, het verschil tussen wegzakken in het diepste donker en het ontdekken van een sprankje licht.


Jullie maken samen het verschil! Bundel je krachten, creëer met meer een krachtig veld van Licht waarop mensen zich kunnen afstemmen, als op een baken van Licht in het duister.

Een krachtig veld van Licht dat mensen kan raken, kan voeden en bemoedigen. Zij zijn niet alleen, in gedachten zijn jullie met hen. Dit is voelbaar, dit geeft kracht en moed.


In de hier opvolgende meditatie laten we jullie voelen en zien wat er gebeurt als lichtkrachten gebundeld worden tot een krachtig lichtveld.


Deze meditatie is te beluisteren via SOUNDCLOUD  of via YOUTUBE     Live meditatie tijdens de SamenZijn avond opgenomen. 

Slotboodschap:


Vertrouw dan op wie je bent,

herinner je jouw verbinding met de Bron:

de Bron van wijsheid, compassie, vol Licht,

voelbaar Licht dat mag stralen.


Als jij op jouw Lichtbron vertrouwen kunt

ga je stralen, meer en meer,

ga je de wereld om je heen verlichten.

Een zoekende in het donker weet jou zo te vinden

en wordt aangeraakt tot diep in zijn kern.

Dat wat onmogelijk leek gebeurt: 

ook de ander voelt zijn kracht,

het lichtveld neemt toe en wordt elke dag sterker.


Sluit je aan bij de engelenlegioenen,

bij de Meesters, de Lichtwezens overal vandaan.

Een hemels leger wordt Aards

en zet de verandering in gang,

sterker, sneller, diepgaander.


Vertrouw op jouw innerlijk weten en zie:

de steppe gaat bloeien, het donker verdwijnt,

Gaia komt tot rust onder onze aardende aanwezigheid.

Zij wordt gezien en gevoed met vreugde.

De balans keert terug in het leven op Aarde.


Zet jouw licht neer, nu is de tijd,

wij vertrouwen op jou en zijn met jullie allen


Mr. Kuthumi en de I. H. Raad. 

bottom of page