DE ROEP VAN DE NIEUWE AARDE 

Voel jij ook de roep van de Nieuwe Aarde? Heb jij ook het gevoel dat deze bijzondere tijd ons oproept om naar binnen te keren en te luisteren naar wat gehoord wil worden?

Deze dag is voor mannen en vrouwen die diep van binnen voelen dat zij een bijdrage willen leveren aan deze tijd, dat zij nu hier zijn op Aarde om datgene te gaan doen waarvoor zij naar de Aarde gekomen zijn.

Jij bent hier niet zo maar. Wat staat jou nog in de weg om juist datgene te doen waar jij voor gekomen bent?

Het hoeft niet te gaan om grote, wereld-veranderende daden, het 'kleine' is ook juist zo belangrijk.

We gaan in onszelf op zoek naar die ruimte van licht en vrede in onszelf van waaruit het zoveel lichter en gemakkelijker is om datgene te doen waar ons hart blij van wordt, waar we van gaan sprankelen en stralen!

Dit wordt een dag waarop jij je innerlijke licht gaat voelen, waarop jij een stap mag gaan zetten. Voel dat je dit niet alleen hoeft te doen, er is zoveel hulp aanwezig!

K./I.H.R.: Wat zou er gebeuren als dat besef zou indalen bij ieder mens? Jullie hebben vaak geen idee van de kracht die in ieder van jullie schuilt: de kracht tot verandering.

Velen wachten af, wachten op betere tijden of trekken zich terug. Ook daar zit veel waarde in: stil worden, voelen, ervaren wat er is.

Laat je zien! Laat je horen!

We gaan elkaar bemoedigen, we gaan elkaars kwaliteiten benoemen, genieten van elkaars puurheid, wijsheid. In co-creatie laten we los wat ons niet meer dient, wat ons nog in de weg staat om die stap te zetten die nu zo nodig is.

Doe je mee? Het wordt een heerlijke dag waarop we gaan mediteren, delen, luisteren en leren van elkaar. Ik stem me af op de groep en zorg voor een liefdevolle bedding waarin je veilig kunt delen, heling kunt voelen en mooie harts-verbindingen kunt maken. In de fijne sfeer bij mij thuis gaat dit moeiteloos.

Jouw droom voor de Nieuwe Aarde zal zichtbaar worden in een prachtige collage, door jou samengesteld en gecreƫerd, als herinnering aan een prachtige dag, als bevestiging van jouw zichtbaarheid, van jouw Zijn op Aarde, zo nodig in deze overgangstijd.

We kunnen dit niet alleen, we hebben elkaar nodig, laten we elkaar inspireren, uitdagen, troosten en helen.

De Nieuwe Aarde heeft ons zo nodig, de kinderen van deze tijd hebben ons zo nodig, met al onze kwaliteiten zichtbaar en voelbaar.


Doe je mee? Het wordt een heerlijke dag waarop we gaan mediteren, delen, luisteren en leren van elkaar.


IK HEB EEN PRACHTIGE NIEUWE KAARTENSET MET BIJPASSENDE MUZIEK, DEZE ZULLEN ONS BEGELEIDEN OP EEN INNERLIJKE REIS.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Waar: Bij mij thuis:

Moseik 18 - 5682 HJ Best

Aantal deelnemers: maximaal 5

Wanneer: Donderdag 30 maart 2023

Bijdrage: 70,00 euro incl. materiaal, uitgebreide lunch met veelal biologische producten, koffie/thee/lekkers enz.

Tijd: van 9.30 - 16.00 uur