top of page
thumbnail_20240128_162131.jpg

INNERLIJKE VREDE

13 FEBRUARI 2024

Ik zit aan de eetkamertafel beneden en probeer mijn hoofd ‘stil’ te krijgen. Dat gaat vaak het beste in volkomen stilte, maar poes Kiki vraag veel aandacht, dus ik besluit eerst te luisteren naar mooie muziek. Tussendoor komt Kiki steeds dichter tegen me aan gekropen, schrijven gaat zo echt niet lukken. Nog maar een mooi lied dan! In de beukenboom, buiten voor het raam, maakt een mooi tortelduifje zich klaar voor de nacht, ze kijkt naar binnen. Wat houd ik toch van al deze dieren in en om mijn huis!


Dan is het tijd om écht de stilte in te gaan. Ik hoop dat ik jullie mag laten delen in mijn vreugde en innerlijke vrede die er ondanks alles is, altijd aanwezig is.

thumbnail_20230214_160253.jpg

K.: Voelen jullie het ook? De lente is in aantocht! De natuur maakt zich op voor een seizoen vol groei en bloei, de dagen lengen, het wordt lichter.

Ik: Ik merk dat ik zelf steeds vaker de stilte op zoek. Geen muziek, geen verhaal, alleen maar genieten van wat ik zie en van wat ik daarbij voel van binnen. Vaak is er dan een gevoel van diepe vrede en ook ontroering. Ik wens dan dat iedereen dit zou kunnen voelen en ervaren, maar er is zoveel leed. Ik hoop dan dat ik iets van mijn geluk mag doorstralen naar iemand in nood, met pijn, in oorlog.

K.: Dat is een mooie gedachte, weet je dat er een grond van waarheid schuilt in jouw woorden? Het heeft alles te maken met trilling. Als jij geluk ervaart, tevredenheid ervaart, blijdschap beleeft, zal jouw trillingsgehalte hoger worden, hoog blijven. Met jouw Zijn, vol voelbaar ‘licht’, vol hoge trilling, raak je andere velden aan die misschien op een wat lagere frequentie trillen. Het mooie is dat de hogere trilling lagere trillingsfrequenties aanraakt en meeneemt in de hogere trilling.

Als jij vol compassie, met een hart dat overloopt van vreugde en dankbaarheid, denkt aan iemand in nood, dan zal deze golf van liefde iemand bereiken die het nodig heeft. Je zult nooit weten wat jouw positieve bijdrage in gang zet, maar weet dat jij veel meer doet dan je zou durven hopen.

Ik: Dat vind ik een bemoedigende gedachte, dat wij in onze machteloosheid toch iets doen, al dan niet bewust.

Dat geeft mij meteen het antwoord op mijn vraag die al even speelt: Waarom voel ik toch weer de behoefte om mijn huis, mijn ‘tempel van Licht’  open te stellen om samen in stilte te zijn en te ervaren. Mensen die dit lezen en kunnen voelen diep in hun hart, zijn van harte welkom. Samen kunnen we echt een verschil maken.

Dan voel ik dat er nog iets gezegd wil worden, de woorden van Jezus – Jeshua Ben Joseph willen gesproken worden en ik zet mijn geluidsopname aan.

Luister hier naar de ‘live channeling INNERLIJKE VREDE’     

of lees de tekst:

Jeshua: Als jullie wisten hoe sterk en krachtig jullie zijn.

Zijn in het hier en nu, waar eigenlijk alles is wat je nodig hebt:

De verbinding met mij, met Jeshua, met Jezus.

De verbinding met jezelf via je hart waardoor je heel gemakkelijk toegang zult krijgen tot datgene waar je zo naar verlangt: naar het Rijk van Vrede.

Vanuit de Lichtwereld wordt er door jullie heen gewerkt. Hoe meer jij in het NU bent en de Heelheid voelt, hoe meer je kunt beseffen en als Waarheid kunt ervaren en voelen, dat alles er eigenlijk al is wat jij nodig hebt. Je zult ervaren dat jij een instrument wordt in Gods handen en dat er dingen zullen gebeuren om je heen, waar jij geen verklaring voor hebt. Die gewoon spontaan ontstaan, omdat jij zo helemaal bij jezelf vanuit je hart bent en vanuit je hart leeft in het moment.

Alleen dan kun jij een instrument zijn waardoor ik werk. Dan kunnen er wonderen gebeuren. Dan ontstaat er een werkelijke rust. Dan kun je je vragen stellen en dan zal er een antwoord komen. Dan kun je werkelijk die ander troosten met een hart dat overloopt van liefde.

Liefde die vloeit vanuit een onuitputtelijke  bron, altijd toegankelijk voor jou. Daar hoef je niets voor te doen.

thumbnail_20240303_132408.jpg

Voel je je dankbaar op een dag? Spreek dat dan uit, laat het voelen.

Ben je gelukkig? Straal het uit.

Kun je de eenvoud heel erg waarderen, geniet er dan van en voel dat het je oplaadt. Dat het werkelijk zijn in het moment met alles wat er is jou helpt om tevreden te zijn, om gelukkig te zijn.

Weet dat als jij tevredenheid, rust en kalmte uitstraalt, dat ook een ander daardoor geraakt wordt. Zoals je zojuist al hebt geschreven, een hoge trillingsfrequentie zet iets in gang, is voelbaar, is zichtbaar in het licht in je ogen, in de lichtheid van je woorden, in de liefdevolle acties die je onderneemt. In alles wat je doet. Mens en dier, iedereen zal anders op je reageren als je helemaal kunt leven vanuit je hart.

 

Als je weg kunt blijven van het oordeel, van de veroordeling, van de uitsluiting.

Als je weg kunt blijven van de wereld van het ego, van de hebzucht, van het constant jezelf willen laten zien.

thumbnail_20240304_113707.jpg

Ga de eenvoud, het kleine waarderen en ervaren en verbind je met andere mensen die ervoor openstaan. Mensen die samen met jou willen werken aan een wereld van vrede, aan een wereld vol licht, waar het donker niet meer alle kansen grijpt om te groeien. Waar het licht meer en meer de overhand zal krijgen.

Vrede, rust, geluk, plezier en gezondheid, dat wensen wij jullie allen toe.

Richt je tot ons, richt je tot mij en ik zal bij je zijn.

Ik zal je koesteren zoals een moeder haar kind koestert.

Ik zal je troosten, zoals een ouder het kind troost.

Ik zal je voeden met mooie ervaringen, met liefde en met dankbaarheid.

Als jij me belooft om anderen te laten delen in jouw overvloed, in jouw overvloedige liefde, in jouw veld van Licht, warmte en geborgenheid.

 

Dat wensen wij je toe en weet, wij zijn met jullie allen.

Dankjewel,

Jeshua Ben Joseph – Jezus

bottom of page