De weg van het Licht

Herinner je wie je werkelijk bent


DE NIEUWE AARDE - CODES VAN ATLANTIS 


DONDERDAG 20 FEBRUARI 2020


In deze  workshop gaan we samen op zoek naar wat jou nog tegenhoudt om je licht te laten schijnen. Om te gaan stralen als een kristal in de zon. Voel je verlangen om juist nu, in deze tijd, op Aarde te zijn en jouw bijdrage te gaan leveren aan het grotere Geheel.


Voel of jij je geroepen voelt om met mij en de groep dieper te gaan, te gaan voelen en ervaren, te gaan lachen, geraakt te worden, te genieten en te gaan groeien in bewustzijn.


Je hoeft dit niet alleen te doen, we gaan samen op weg, in een groep waarin iedereen belangrijk is en zijn rol mag spelen.

Jij doet ertoe! Ook jij mag er zijn!


Voel je verbonden met de kristallijnen energie uit de tijden van Atlantis, hoor de roep van Moeder Aarde en weet je geborgen in haar armen.


Ga je met me mee op een innerlijke reis? Ik nodig je uit:Wat mag er in jou geopend worden aan eeuwenoude kennis, aan innerlijk weten?

Wees niet bang voor wie je werkelijk bent:  ontmoet jeZelf  …  Wees welkom!

Vanuit een diep verlangen om me te verbinden met jou is deze workshop ontstaan, ik heb zelf een aantal keren in een sessie en in dromen ervaren dat de verbinding met eeuwenoude kennis zo dichtbij en zo belangrijk is … graag deel ik mijn ervaringen met jou. Laat je verrassen door wat zich aandient in het moment. De invulling van dag ligt helemaal open, we laten ons leiden door ons gevoel.


Ik zorg voor een fijne, geleide meditatie waardoor we stil worden en heel dicht bij onszelf komen, juist dan kunnen we gaan voelen wat deze dagen ons willen brengen op persoonlijk vlak, maar juist daardoor ook voor het grotere Geheel.


We gaan 'aan het werk' met de Healing Arts Lichtremedies, we maken zelf een remedie, visualisaties, geleide meditaties, groepssessies, energetisch lichaamswerk, tekenen, klankschalensessie, kaartensets. Ik maak een keuze uit diverse werkvormen, voel op het moment waar de groepsenergie om vraagt. Voor meer informatie neem aub contact met me op. Mijn grote verzameling kristallen staat voor je klaar, ik nodig jou ook uit om jouw kristal(len) mee te nemen als je dat fijn vindt.


Deze workshop vraagt een volledig JA van jou, omdat diepe lagen zullen worden aangeraakt. 


De groep zal uit maximaal 6 personen bestaan.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op:

[email protected]


Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best (Noord-Brabant)

Wanneer: DONDERDAG 20 FEBRUARI 2020

van 9.30 - 17.00 uur 

Bijdrage: €  75,00 incl. koffie/thee/fris/uitgebreide heerlijke lunch


REACTIES: 

'mensen die me de dagen erna zagen zeiden dat ik er anders uit zie!'

'Ik geniet nog na van de heerlijke dag, wat is er veel gebeurd, veel aangeraakt.'

'Ik heb echt heel veel liefde mogen ervaren en ontvangen.'

'Ik zit voorlopig in een heerlijke flow, het heeft me veel goeds gebracht.'

'ik was nog niet thuis of ik kreeg een geweldige kans 'in de schoot geworpen', geheel in lijn met mijn proces van die dag!'

'het was zo fijn, je ziet me zeker terug, we houden contact!'

'Het werd mij duidelijk dat door deze dag bij jou, mijn energieveld veranderde, wat direct zijn uitwerking bleek te hebben !